ne uchi ih pogreshno... shalim se... pa ono treba paziti ali ja se raskenjavam tu a inache sam spavao samo sa jednom devojkom a to je sadashnja devojka... i kao shto rekoh vec ako si joj prvi onda bash i nema razloga za brigu... i ono njoj skroz verujem... dugo smo zajedno i tako to... ali ovako treba paziti... za ubuduce... josh sam ja lima... imam tek 16... ima vremena...
U pravu si, mnogo s mlad smile3 I videces kroz zivot, (mada ti to od srca, nikako ne zelim), nikome ne mozes verovati u potpunosti, uvek ostavi odredjenu dozu rezerve...
A da te jos nesto teta Barbie nauci....yes3
Neke bolesti i infekcije koj se prenose
izmedju ostalog i seksualnim putem, ne moraju obavezno se
i dobiti tokom seksualnog odnosa...Sta to znaci?...Znaci da ne mora partner
obavezno da bude neveran da bi zaradio neku infekciju koju ce tebi kasnije preneti...
Dalje...zivot je jako nepredvidiv i cudan...desavaju se situacije o kojima si milion puta razmisljao, siguran si kako bi odreagovao...a onda ti se dese ...splet nekih okolnosti, trenutak...odreagujes drugacije, jednostavno se desi...a dovoljan je samo trenutak...i :bomb:...isto tako i tvom partneru moze da se desi...
Nikada nemoj rizikovati da zbog tog trenutka ostatak zivota provedes kajuci se...takve stvari se ne desavaju uvek drugima, mogu da se dese i tebi vrlo lako...Uvek zastiti i sebe i osobu koju volis...
Izvinite zbog mojih ovako opsirnih odgovora, ali ja ovaj forum dozivljavam i kao edukativan...Mislim da su na njemu aktivni pre svega pametni, normalni i sve u svemu :yea: ljudi...Ne zelim da iko od 16 godina shvati da moze a i ne mora da nosi kondom ili da ima predrasude i averziju od istih, da mu nece biti lepo ako ga koristi...I meni komp radi sporije zbog antivirusa ali to je nuzna stvar da bi uopste koristila net
...Takve stvari treba prihvatiti kao dogmu i to je to...