Seks na prvom sastanku

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
a najgore je kada se zaljube zesce posle sexa

:???::???::???: Ne bih ja to nazvao zaljubljenoscu ... Mozda jacom zeljom ali ... Zaljubljenost je tezak i veliki pojam za ovo sto si rekla ... Zaljubljenost dodje kao predigra ljubavi. Ako ti kazes da te neko voli nakon samo jednog sexa, onda si ti Boginja nad Boginjama i ako je tako .....

[...p.s. Upisi se na moju listu cekanja ;)]

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Mozda je moja drugarica Crnka napravila Lapsus calami odnosno omasku u pisanju ...mozda je htela reci da je najgore kada se zaljube u zesci sex posle prvog sastanka ....:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
nisam napravila lapsus ... vec iz iskustva to kazem! evo i dan danas taj trci zamnom,ne ostavlja me na miru wacko2

ustvari mozda si upravu drugarko otkud znam ....

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Eto ,hoces da se ebes a da ti ne udje(figurativno receno) ...pa mi kukas sad sto te taj juri i ne ostavlja te na miru ...:acute::blum3:

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
Ne mozes na osnovu pojedinca odlucivati o globalu ... Jbg, sad si me razocarala ... A bas sam se ponadao ...;)
pa dobro,ali citala sam i neki tekst da se dosta muskaraca zaljube u neku devojku posle prvog sexa ... tj otkud znam koliko je to tacno ... pa sam povezala sa tim to sto mi se desilo ...

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
pa dobro,ali citala sam i neki tekst da se dosta muskaraca zaljube u neku devojku posle prvog sexa ... tj otkud znam koliko je to tacno ... pa sam povezala sa tim to sto mi se desilo ...

Zaljube se u takvu djevojku ako je vise nikad ne vide... a ako se to par puta ponovi, to vise nije to... iz iskustva kazem... e sada da li na prvom sastanku da ili ne, zavisi... Nama ako se djevojka svidja normalno je da zelimo i sex, ali smatram da ne treba navaljivat, biti naporan i slicno... Normalno ja ako primjetim da ona hoce, necu je odbit... ali to nemoze da traje dugo... a cesto se to samo svede na susrete zbog sexa, odemo u stan odradimo to sto treba i opet sutra, tako par dana i cao... a ima slucajeva kada i muskarci budu iskoristeni, zar ne??? Ponekad ce djevojka spavat s tobom samo da bi se osvetila momku zbog neceg, a tada i mi znamo bit povredjeni.... Nismo ni mi od kamena...yes3

Natrag