Seks na prvom sastanku

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Cecilija ,kako mozes dobro poznavati neku osobu ako si sa njom na prvom sastanku ? Nekada ti citav zivot nije dovoljan da upoznas nekoga ...;)

Ja mislim da muskarcima uopste nije zanimljiv drugi sastanak ukoliko vec na prvom dobiju 'pizzu na tanjiru ':acute:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
znas kad pojma nemas..pricam ti o obostranoj zelji za sexom..ne o poznavanju istog..ali svako ima svoj prilaz i pristup nekoj temi..tako i ja..nisam badava obicno neobicna..mozda nesto stavis na tacnu..a nesto ostavis za drugi put..tako je zabavnije..;)

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Cek bre Ceci sta mu dajes onda prvi put na tacni ,a sta ostavis za drugi ?

Ne znam ja nista ...ja sam neuka glupava plavusa ...ovo mi dodje kao nadogradjivanje tehnickog znanja ... ko ne zna ide na popravni ,a ko zna ,daje na tacni pola pizze ... :give_rose:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Cek bre Ceci sta mu dajes onda prvi put na tacni ,a sta ostavis za drugi ?

Ne znam ja nista ...ja sam neuka glupava plavusa ...ovo mi dodje kao nadogradjivanje tehnickog znanja ... ko ne zna ide na popravni ,a ko zna ,daje na tacni pola pizze ... :give_rose:
nije valjda andjo da si plavusa? aa pa onda se opasno foliras da nista ne znas..p.s. pisi mi na pp mozda ti dam skraceni kurs mada sumnjam da nesto ne znas..pozdrav od druge plavuse :give_rose:

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
nije valjda andjo da si plavusa? aa pa onda se opasno foliras da nista ne znas..p.s. pisi mi na pp mozda ti dam skraceni kurs mada sumnjam da nesto ne znas..pozdrav od druge plavuse :give_rose:

Kao da sam znao.....ona nezna pastelna boja " Srca "..:roll:...je i omiljena boja tvog ruza za usne...:yea:..yes3

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Zavisi od prvog sastanka. Ako nas ponesu emocije...ko zna..nista ne obecavam....;)

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Cecilija ,kako mozes dobro poznavati neku osobu ako si sa njom na prvom sastanku ? Nekada ti citav zivot nije dovoljan da upoznas nekoga ...;)

Ja mislim da muskarcima uopste nije zanimljiv drugi sastanak ukoliko vec na prvom dobiju 'pizzu na tanjiru ':acute:

Zavisi kakva je.....da li je " Margarita " ...yes3...ili neka ......" Izdašnija "......:yea:

Natrag