Seks na prvom sastanku

Član
Učlanjen(a)
15.09.2009
Poruka
1
Uvek se vode velike debate oko toga, sex samo u vezi, seks i van veze, sex na prvom sastanku, sex na prvom susretu, sta je u redu a sta ne, sta je moralno a sta ne. Mislim da su sve te price, pokrice za one zelje koje mnogi kriju u sebi, a sto je posledica bas onih patrijalhanih pravila o kojima je bilo reci na pocetku teme.

Uzivao sam ili nisam u svim situacijama koje sam naveo, a to su cinile i osobe sa kojima sam bio.

Mislim da je seks nesto u cemu treba uzivati bez predrasuda, jer sva ta ustezanja, mogu da budu zanimljiva, ali znaju i da pokvare stvar.

Kada jedan od partnera ima predrasude, a onaj drugi zna tacno sta zeli, mnogo je teze onom sa predrasudama, jer on najcesce mora da vodi pravi mali rat u svojoj glavi da bi dosao do cilja, a ovaj drugi moze cak i to da shvati kao deo predigre za sam seksualni odnos koji ce se neminovno desiti mozda sutra, mozda za 5 dana, ali ce se desiti.

Nema nikakvih pravila, bar kod mene. Voleo sam devojke sa kojima sam imao odnos, neke nisam voleo a imali smo odnos, a nisu ni one bas bile lude za mnom, druge sam pak voleo, ali nije bilo sexa, bilo mi je ok i bez toga, nekada sam voleo da eksperimentisem sa raznim osobama i nikada ni jednu od njih nisam okarakterisao bilo kojom karakternom osobinom na osnovu toga da li smo imali seks posle par sati, posle par dana ili posle par meseci. To nema veze sa karakternom osobinom. Dobra osoba je dobra bez obzira da li je bila samnom ili ne.

Sex i ljubav uopste ne moraju da idu ruku pod ruku da bi se dopunjavali. Sex moze da bude savrsen bez ljubavi, kao i ljubav bez sexa.

Pas sam se raspricao na ovu temu, a hteo sam samo da nadjem link za neku knjigu iz hemije. Bas je ta hemija cudo :)

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
ljubav je navika a sta god mi neko pricao o tome a pritom nema vise od 35 godina onda mislim da nezna o cemu prica.
zaljubljenost, e to je vec nesto sto moze da traje koliko i jedan zivot coveka
seks ... e narode tu mislim ( da ne napisem "znam") ili ima hemije ili je samo tuc..e ili ti jos jedna recka ( da li decka ili devojke nebitno )

Pa ne mora covek da bude star da bi znao sta je ljubav,ne znam odakle taj zakljucak,jer kad covek ima 40 i vise godina,ljubav je manje bitna,do tad je sigurno vec ostvario sve u zivotu,moram da prokomentarisem ovakve postove...
Mozda se uvredi neko od nas mladjih...:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
20.03.2010
Poruka
1
Da li se treba na prvom sastanku prepustiti emocijama i strasti je odluka koju svaka žena treba da donese. Nažalost ishod takve odluke je nepoznat, da li će nam ona doneti osmeh na lice ili razočarenje. Britanski naučnici upozoravaju da su većina žena razočarane seksom na prvom sastanku. S toga je sprovedeno istraživanje da bi se utvrdila ova činjenica. Naučnici su anketirali veliki broj žena, i došli do zaključka da sa intimnošću ne treba žuriti. Zašto?

Žene zažale što su imale seks na prvom sastanku

Rezultat ovog ispitivanje jeste činjenica da ženeu većini slučajeva zažale što su imale seks na prvom sastanku. Razlog za to su navodule da se njihova očekivanja nisu ostvarila i da su čak bila i previsoka.
Za razliku od žena 80% ispitanih muškaracu su bili zadovoljni seksom na prvom sastanku.

Osećanja žena posle seks

Kako je moguće da muškarci i žene imaju tako različit odgovor na isto pitanje. Profesorka ana Kembel je primetila da se neke žene osećaju „iskorišćeno“ ili kao da su „pale na niži nivo“. Dok druge kažu da se osećaju zdroženo i neprijatno i da su očekivale nešto nogo bolje.

Zašto žene žele klasičan seks?

Žene se često opredele za klasičan seks, seks koji nije suviše napadan i koji ćr omogućiti da romantika prevlada. Uzrok za to naučnici navode činjenicu da se tokom prvog sastanka obično nalazimo u periodu ovulacije, pa nam seksualna želja raste kao i želja za nežnošću i sigurnim orgazmom.
Tokom perioda ovulacije žene žele kratak seks sa sigurnim završetkom.

Zašto žene zažale što su se prepustile strastima na prvom sastanku?

Kada dođe jutro, obično važi izreka – jutro je pametnije od večeri. Tada 58 % žena kaže da joj se to više nikad neće ponoviti. Naučnici su došli do zaključka da žene više vole kvalitet nego kvantitet samog učinka. Još jedan od razloga jeste činjenica sa kojom su se sve žene složive da su im veze posle seksa na prvom sastanku kratko trajale, a razlog za to su navodile da su ih njihovi partneri gledali kao „lake devojke“ .

Izvor : GlamDama

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
12.08.2009
Poruka
9
pa ne mora covek da bude star da bi znao sta je ljubav,ne znam odakle taj zakljucak,jer kad covek ima 40 i vise godina,ljubav je manje bitna,do tad je sigurno vec ostvario sve u zivotu,moram da prokomentarisem ovakve postove...
Mozda se uvredi neko od nas mladjih...:dntknw:

у љубави године стварно нису важне. откуд ти закључак да млади не знају шта је љубав. знају наравно.
есаћесеминаљутимонаизјавудапослечетрдесетељубавнијебитна.:)
тек тада је битна и потребна. све остало није битно.

у љубави године стварно нису важне. откуд ти закључак да млади не знају шта је љубав. знају наравно.
есаћесеминаљутимонаизјавудапослечетрдесетељубавнијебитна.:)
тек тада је битна и потребна. све остало није битно.

где се изгубише велика слова на почетку реченице?

Član
Učlanjen(a)
03.10.2009
Poruka
112
Stvar prepoznavanja. Ili jeste-moze, ili nije-nikada ga nece biti...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.033
Seks na prvom sastanku?

12. jul 2010.

Seks na prvom sastanku?

Muškarci mu se raduju a žene strepe. Da li je seks za jedno veče ultimativni izlazak za muškarce a noćna mora za žene? Da li time ubijamo strast i propuštamo priliku za otkrivanjem nepoznatog ili je to prečica do nečjeg srca? Saznajte šta o tome misle muškarci a šta žene...

4373285484c3ade127b42d451692724_orig.jpg

Oni kažu:

Prilično su oštri pri odbrani stava da ne bi mogli da se upuste u nešto ozbiljno sa nekom ženom koja na seks pristaje prve večeri. To im ubija misteriju i svu čar do koje treba nečim doći, a u ovom slučaju, gube bitku, tj. poteru a da nisu ni pokušali. Oni vole da budu osvajači i da za njihovo umeće sledi nagrada. Vi ste nagrada i nemojte mu dozvoliti da bude instant pobednik.

Nekim ženama bi bilo čudno, ali i oni zaista posmatraju seks kao intimnost i seks na prvo viđenje im odaje da žena sebe ne poštuje. Ne treba žuriti, time se čarolija ubija. Čudan osećaj nakon seksa za jedno veče, ujutru je užasan, i naravno da postoji kajanje.

Ako ste spremni na to, u redu, nemamo problem, ali nemojte se posle žaliti kako ništa nije ispalo kako ste očekivale i da ste se trudile dosta. Trudile ste se i previše.

One kažu:
Prvo veče ili prvi sastanak su dve raličite stvari. Seks prve večeri bi bilo potpuno legitimna aktivnost dvoje ljudi koji ni ne očekuju ništa jedno od drugog, bilo da je alkohol u igri ili ne. Jednistavno, nema nikakvih tendencija ka vezi, baku, deci, samo strast i gotovo.

To može biti izlazak sa drugaricama u toku kojeg gubite kontrolu, budite se sledećeg jutra sa svojim stvarima razbacanim negde, ne možete naći cipelu i slično. Ako su dve (ili više) odraslih osoba uključene i svojevoljno pristaju na ovakav vid zabave, nemaju žene ništa protiv. Ali ako se radi o prvom sastanku, malo je drugačije.

Sada već želite da sa tom osobom podelite svoje priče i iskustva i to želite da radite duže od 5 minuta. Znači, bićete sami, želećete prisnost i blizinu, ali polako. Nemojte sa ovom namerom žuriti, nećete nigde stići.

Da biste procenili da li želite i krevet sa nekim da podelite, predlažemo da prvo vidite da li možete klupu ili sto u restoranu.

Izvor: B92

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
"U većini slučajeva žene oklevaju da pristanu na seks na prvom sastanku. One žele da uživaju u dugom, što dužem udvaranju, a muškarci bi odmah da pređu na konkretno. Pitanje intimnih odnosa na prvom sastanku i danas je veoma diskutabilno. Ako se devojci mladić mnogo sviđa, ona je u poznatoj dilemi: "Šta ako on pomisli da sam laka ženska?"."

Ako se iko ikada zapitao zasto je to tako onda i ne vredi puno o tome diskutovati .....

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ne znam, svako treba da radi šta u tom trenutku misli da je najbolje za njega, da se posle ne kaje zbog nečega što jeste ili nije uradio...
A možda je to i poslednji sastanak... :blum3:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
zavisi od momenta..od inspiracije..od situacije..ali nemam nista protiv ako se sve kockice sloze..naravno da osobu poznajem tako dobro da znam da su nam zelje iste..to je sex..kolika filozofija za to treba..:)

Natrag