Član
- Učlanjen(a)
- 29.05.2010
- Poruka
- 466
Neki od mojih najboljih provoda su bila kada sam izašla neplanski ili bez banke...Hihihihi... :blum3:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Može se i bez para, treba imati mašte, dobre prijatelje, pozitivnu atmosferu... Ispričaću jedan događaj iz moje mladosti, jednu od mnogobrojnih gluposti koje smo pravili, naravno-večito bez para...
Elem, godine '92/93 (ne sećam se), mi klinci od 15-16 godina, vikendom često bez dinara (da ne kažem skoro uvek ), često smo "upadali" po svadbama, ono-bašta hotela, "umuvaš" se za neki sto, kad su ljudi već dobrano zaliveni, malo mezneš, popiješ, "izigraš" se i tutanj... Jednom "uletimo" unutra, sednemo za poslednji sto, savijemo šije, i čekamo da se "kamufliramo", "utopimo" u ljude. Tek sam uzeo da otvorim flašu piva ispred sebe, kad dolazi konobar i ljubazno nas moli da izađemo?! Na moju konstataciju da smo mi sa "mladine strane", konobar se samo nasmeja i pokaza rukom na ljude! Tek smo tada primetili, došli smo na romsku svadbu...
Možda i nije neki primer, a ni neka fora, ali takva su vremena bila, i ovo je samo jedna od "epizoda" iz bogatog repertoara na temu "Kako se provesti bez para"...:dntknw:
eeeeeee bilo nekad sad se samo pripoveda