Satelitska TV i kljucevi

Učlanjen(a)
01.11.2019
Poruka
15
Pozzz...ima i sad tih risivera sto rade na vpn mrezi...pa koliko platis toliko gledas al ako se upari rec i kartica onda pisi propalo..(kao npr. mts na 23.5).mada velika je tu lova u igri pa cisto sumnjam...mozda zavlada iptv ...a mozda i corona sve dovede u red...kolega trickydi pogledaj malo po satelitskim forumima, cccam otvara sve kao i ostali...samo sky de n acccamu malo steka..(ovisi o recu) uglavnom samo ok linija i naravno image za svoj rec...

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
lepo je citati vezano za satelitsku dokle se sve otislo daleko......ja sam taj sport zavrsio 2010 na Dreambox DM500 koji je u to vreme bio odlican za rad,lak za ubavivanje kljuceva,softvera i moglo se gledati gotovo sve zivo...tada je postojao jedan u to vreme vrhunski sajt crosat gde sam jos tada upoznao vlasnika Zeljka tako da smo tada gotovo sve imali na dlanu vezano za satelitsku.....

od tada sam out ,presao u iptv gde naucio pomalo o tome,a citajuci vase postove nostalgija me vraca u period kada sam namestao antenu,zezao se sa modulima....kljucevima ,,,,,kasnije i cardsheringu.......

samo napred momci tema je predobra sa ovim razmenjivanjem iskustva vaseg.....

Učlanjen(a)
08.04.2020
Poruka
118
Satelitska jest malo skuplji hobi ali kvalitet slike je neusporedivo bolji od bilo koje iptv liste, barem onih koje sam ja probao. Kada se pogleda utakmica na recimo polsat sport gdje je bitrate 15-20000kbit/s, to je milina. Ljudima sa manjom dioptrijom ne trebaju naocale

Učlanjen(a)
09.02.2014
Poruka
193
Otvara neke kanale na ttv nesto se dogada. Ali jos steka bar kod mene. Satelit je jos uvijek zakon. Pozdrav za sve.

Poslano sa mog M5 Note koristeći Tapatalk

Učlanjen(a)
01.05.2011
Poruka
303

Prilozi

• Uci_doma1-2_23.5E-12402V-13.4.2020.jpg
    Uci_doma1-2_23.5E-12402V-13.4.2020.jpg
    120,9 KB · Pregleda: 24
Učlanjen(a)
08.04.2020
Poruka
118
@nikoss probaj se malo poigrati sa postavkama u folderu config ( prio list, dvbapi ), ja ne znam sto treba napraviti inace bi to napisao ovdje, ali negdje sam procitao kada se srede te postavke, koju kartu da otvara, a koju ne, onda radi sve bez stekanja

Natrag