dugo sam držao otvoren post,razmišlajući da li da ga objavim
ovako imao sam suprugu,izgubio sam je početkom prošle godine u saobraćajki,kad je (tek mi je skoro ćerka rekla) išla u crkvu da upali sveću za moje zdravlje (imam Multiplex sklerozu),gde je bio tada vaš nazovi spasitelj,prorok,ili već kako ga zovete da je spase,ili meni da pomogne nije,još mi je gore,ostale iza nje dve ćerkice 10 godina,sad sam i mama i tata........
ovaj naslov teme mene bar vređa,a mislim i ostale članove ovog foruma,ne samo na religiji,jer ispade da svi mlatimo praznu slamu,a ko je mlati.....vi.....proroci,spasitelji....da ne ređam dalje.......
ovu ću temu zaključati,žalite se kome hoćete,ali vam dajem jedan savet,ima sad dosta sajtova koji se mogu napraviti za DŽ.......pa se tamo raspravljajte,ali mislim da nećete jer ste ste ladoleži,lenje bube,koji samo idu od foruma do foruma i pišu ove gluposti,da gluposti,i mrzi vas da otvorite isti.....a zašto...opet se vraćam na početak,SF je sastajalište za mislilica prazne slame,lepo idite na selo,pa barem skupkajte slamu,kad krene žetva,barem ćete nešto pametno da uradite,i.....ne otvarajte novu temu ovog tipa,obećao sam BOKIJU da neću posle jednog incidenta da banujem ikog,ali ovde će biti svašta.......i ne primam PP,zaključao isti odavno,a ionako odlazim sa foruma uskoro,jer i u kući imam ladoleže.......
e da tražiću na modu da se ovaj pdf zaključa,izbriše kako god,pozdrav od Baneta