Sastajaliste mlatilaca prazne slame

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ko kaže da se "opijala"?

Ti. Prije deset dana si rekao da joj je ocat u želucu fermentirao, pretvorio se u alkohol i da se od toga opijala. Evo iz tvojih usta:

Rekoh, pretvarao se u alkohol u organizmu. Potraži na netu, videćeš i sam.

Dakle, upravo si ti ustvrdio i dokazao da se ipak opijala alkoholom, da je bila alkoholičarka.

P.S. Tko zna, možda je baš ova ovisnost Ellen White o alkoholu bila razlog zašto su jedno vrijeme prije smrti Jamesa White živjeli odvojeno. Rekli bismo - razvedeno.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Nisu računali na to da će im (mrski) katolici odgovoriti. Već i to je naš grijeh,
više vaš nego moj. :beee:
Da ste šutjeli bili biste sasvim dobri dečki.

Hahahahahahahahahahahahahahahaha... ispoljevao sam se ledenom kavom zbog ovog. Smejem se, a nije smiješno.

Znaš onu staru: "Pas koji laje ne ujeda"... e pa mi smo bli dobre cuke koje nisu lajale dok nismo osjetili "miris" opasnosti po duše drugih. (U mom slučaju dok "kradljivac identiteta" nije bezrazložno nasrnuo na Antoniju, a meni rekao kako mi je "nauka" pogrešna...

E sada, i ujedamo, i lajemo, upozoravamo da ovo nisu ovčari, nego lopovi koji dođoše da kradu ovce.

Ps. Naravno da je forum mjesto razmene mišljenja, ali isto tako nije mjesto na kome će se netko kao adventisti pitati za sve.

Nadam se da ti je poznato da je postojala i tema o ratu i spamovanju na forumu, nadam se da ti je poznato što je "kradljivac identiteta" učinio s Taramamom, kako je to isto planirao da učini i Slapu.

I to treba dozvoliti? Na to šutjeti?

Zamisli da recimo na fakultetu, na primjer ETF-u, na predavanju iz digitalne elektronike, upadnu najgori, nesvršeni učenici srednjih škola, i počnu da rasteruju kako studente, tako i profesore namećući sebe kao nekoga ko najbolje zna, jer su eto pročitali biografiju (izlizali su joj stranice) Bila Gates-a ili Stiva Jobs-a.

Upravo to čine adventistički nakot ovdje.

Na temi o Islamu, oni, na temi o Pravoslavlju oni, na temi o Katoličanstvu oni...

O otvaranju debilnih tema da i ne govorim.

A kada im se "argumentacija" koju i nemaju, sruši iznošenjem istine o njima samima, onda ovakve teme i vređanja.....

Tako da, upravo oni mlate praznu slamu, jer nameću debilnosti i prozivaju druge.

Uostalom, vidjela si i na svojoj temi.

Ne odustaju od svojeg "verovanja" i svoje "misije". Spremni su (a to i vidimo kroz delovanje SDA) da izdaju Krista (ne boj se, neće oni odgovoriti na Kristov poziv, pre će čitati kuran i mantrati o mahdiju, nego li odgovoriti na napadaje beznožničkih kultova.

Koji, da stvar bude još i gora, njih, subotare i ne diraju.

Isto kao što ih ni Hitler nije diro....

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Adventisti ako ne napadaju Kristovu Crkvu i ako ne razglašuju po svijetu da je Kurva, u pakao će. Ili, kako sami uče, nestat će u vatri zauvijek.

Hristov sledbenik a da tako laze.

U tebi nema nikakvog stida pred precistim Hristom zbog takvog laganja.
Sto znaci da si ti potpuno ispunjen demonima i zlodusima
.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Što sam slagao? Da je vama subotarima zapovjeđeno da razglašujete da je Kristova Crkva Kurva? Ovo je istina. Pročitaj subotarska vjerovanja.

Evo ga dakle opet, vrišti da lažeš i opadaš jadnu "crkvu boiju" iako ta ista "crkva" doista poziva da se svi koji ne ispovadju veru u Ellen Gould Harmon White, optužuju da su Babilon.

To im je reklo bi se, uslov za spasenje, misija, i "evanđelje"....

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti. Prije deset dana si rekao da joj je ocat u želucu fermentirao, pretvorio se u alkohol i da se od toga opijala. Evo iz tvojih usta:

Dakle, upravo si ti ustvrdio i dokazao da se ipak opijala alkoholom, da je bila alkoholičarka.

P.S. Tko zna, možda je baš ova ovisnost Ellen White o alkoholu bila razlog zašto su jedno vrijeme prije smrti Jamesa White živjeli odvojeno. Rekli bismo - razvedeno.
Postoji više opcija. A vidi pticu, kako pamti sve...kad hoće. A onda se pravi mutav kada ponavlja laži o octu i alkoholu..onda zaboravi za dva dana ono što sam mu pojasnio.

Znači, nema alkohola i nema opijanja. To ona ne pominje. Kontekst njenih borbi je nešto drugo. Pošto nema alkohola i opijanja moraš bolje razumeti i rezonovati. Ne onako kako ti želiš da predstaviš, ismejavajući se, omalovažavajući, nipodaštavajući i iskrvljujući njene reči.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Naravno.

To pise u bibliji, i to pise u prorocanstvima.
U Danilu, u otkrivenju...

Rimokatolicka crkva jeste zena koja je u bibliji nazvana bludnica koja sedi na zveri i bludnici sa carevima ovoga sveta.

To je samo jedna od istina biblije koje uce Adventisti.

Sto bi se mi odrekli istina biblije?

Da bi udovoljili svetu?

Bi Hristos ni apostoli se nisu odricali ni jedne istine da bi udovoljili ljudima, vec da bi svet spasili krivih puteva.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Znači, nema alkohola i nema opijanja.

Ima. Tako baš ti reče. Da joj se ocat u želucu pretvarao u alkohol i da se tako opijala i ovisnica postala. Hoćeš da te ponovo citiram?

Rimokatolicka crkva jeste zena koja je u bibliji nazvana bludnica koja sedi na zveri i bludnici sa carevima ovoga sveta.

Bludnica ti je sekta. Bludniči s najvećim kurvama, a pogoto s Amerikom. Zajedno sa državom razvija biznis ubbijanja nerođene djece.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
To pise u bibliji,

U Bibliji piše da je protestantizam otpad, ali vi tumačite na svoj način pa kažete da je to Katolička Crkva.
Mnoge stvari pišu u Bibliji/ Evanđelju za koje ti ne mariš i mnogo toga vidiš što ne piše.
Znaš što ne piše u Bibliji? O adventistima. Ali vi ste uvjereni da piše. :)

Natrag