Nisu računali na to da će im (mrski) katolici odgovoriti. Već i to je naš grijeh,
više vaš nego moj.
Da ste šutjeli bili biste sasvim dobri dečki.
Hahahahahahahahahahahahahahahaha... ispoljevao sam se ledenom kavom zbog ovog. Smejem se, a nije smiješno.
Znaš onu staru: "Pas koji laje ne ujeda"... e pa mi smo bli
dobre cuke koje nisu lajale dok nismo osjetili "miris" opasnosti po duše drugih. (U mom slučaju dok "kradljivac identiteta" nije bezrazložno nasrnuo na Antoniju, a meni rekao kako mi je "nauka" pogrešna...
E sada, i ujedamo, i lajemo, upozoravamo da ovo nisu ovčari, nego lopovi koji dođoše da kradu ovce.
Ps. Naravno da je forum mjesto razmene mišljenja, ali isto tako nije mjesto na kome će se netko kao adventisti pitati za sve.
Nadam se da ti je poznato da je postojala i tema o ratu i spamovanju na forumu, nadam se da ti je poznato što je "kradljivac identiteta" učinio s Taramamom, kako je to isto planirao da učini i Slapu.
I to treba dozvoliti? Na to šutjeti?
Zamisli da recimo na fakultetu, na primjer ETF-u, na predavanju iz digitalne elektronike, upadnu najgori, nesvršeni učenici srednjih škola, i počnu da rasteruju kako studente, tako i profesore
namećući sebe kao nekoga ko najbolje zna, jer su eto pročitali biografiju (izlizali su joj stranice) Bila Gates-a ili Stiva Jobs-a.
Upravo to čine adventistički nakot ovdje.
Na temi o Islamu, oni, na temi o Pravoslavlju oni, na temi o Katoličanstvu oni...
O otvaranju debilnih tema da i ne govorim.
A kada im se "argumentacija" koju i nemaju, sruši iznošenjem istine o njima samima, onda ovakve teme i vređanja.....
Tako da, upravo oni mlate praznu slamu, jer nameću debilnosti i prozivaju druge.
Uostalom, vidjela si i na svojoj temi.
Ne odustaju od svojeg "verovanja" i svoje "misije". Spremni su (a to i vidimo kroz delovanje SDA) da izdaju Krista (ne boj se, neće oni odgovoriti na Kristov poziv, pre će čitati kuran i mantrati o mahdiju, nego li odgovoriti na napadaje beznožničkih kultova.
Koji, da stvar bude još i gora, njih, subotare i ne diraju.
Isto kao što ih ni Hitler nije diro....