- Učlanjen(a)
- 02.11.2010
- Poruka
- 47
Ima li neko da zna da li postoje free aplikacije koje nisu trayal, 7 ili manje-vise dana za Samsung tv tizen, znaci aplikacije za ubacivanje IPTV listi m3u , m3u url?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ok, hvala na upozorenju, nisam znao, valjda sam uspio poslati pp.
SmartOne odlicna,a nije ni skupa 2 dolara godinu dana.Ima li neko da zna da li postoje free aplikacije koje nisu trayal, 7 ili manje-vise dana za Samsung tv tizen, znaci aplikacije za ubacivanje IPTV listi m3u , m3u url?
Ima li neko da zna da li postoje free aplikacije koje nisu trayal, 7 ili manje-vise dana za Samsung tv tizen, znaci aplikacije za ubacivanje IPTV listi m3u , m3u url?
Ima jednostavna opcija. Uđeš u apps, dugo držiš na aplikaciji koju želiš obrisati i poslije klikneš delete. Poželjno je brisati predmemoriju /cache memory da bi oslobodio memorijuPostoji li mogucnost brisanja preinstaliranih app na samsung tizenu. Ostalo mi je samo 3% memorije uredjaja a samo moje tri instalirane app. ove ostale njegove i to mi nabaciva stalno nove koje ne mogu obrisati (disney, eon, i ove ostale gluposti)gledao sam na yt nesto kao developer mode ali ne radi nista. Ako ko zna da postoji nacin da javi bio bi zahvalan.