Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ja sam kupio s5230 ....pa sam ga cuvao .....i trebao je drugarici net zato sto ja imam besplatan....i sad ona koliko ima nokte ogrebala mi je ekran i bas se ono jako vidi dali se to moze promeniti i koliko kosta...???
mozes da stavis bilo koj ton za poruku skines sa neta ili prebacis preko bloototh-a evo kako podesiti: meni-settings-phone profile->>-pa pored onog gore sto pise normal ima strelica i nadjes new messagesonda ides message alert tone-kliknes tu i izadju ti 4 fabricke i ti kliknes dole desni ugao sounds i izaberes koj oces ton )
Pola opcija ne moze da se menja, recimo tema, imaju samo dve instalirane, a dodatne se ne mogu instalirati. Isto i za fontove... A ja sam programe nabavljao sa getjar-a i dopali su mi se. Najbolji za komunikaciju na Internetu su Opera Mini, eBuddy (ovo je za caskanje na MSN-u, FB-u, AIM-u itd.), Snaptu (ovo mi je omiljen program za pristup FB-u, mada moze i Twitter) ...