Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Posto imas i previse iskustva u tome,mozes li da kozes koliko kosta zamena? meni crko, pa da me ne oderu wacko2ja sam za dve godine 2 puta menjao tacscrean! Jbg mnogo ga koristim
Program za flashovanje vaseg telefonaSGT S5230 MultiLoader V5 56 - Download from mediafire.com - Filestube.com
Na ovom sajtu imate sva detaljna upustva za fleshovanje vaseg telefonahttp://www.arunorvic.tk/.A na ovom Samsung Flash Wiki spisak svih FW.
Dve stvari su bitne:
1.Proveriti vas fw.Ukucate *#1234# i pojavice vam sa vas fw.
2.Proveriti da li je auto sim lock u off rezimu.Ukucati *#7465625# i poslednja stavka je auto sim lock,ako stoji( ON) ne moze se fleshovati telefon.
U telefon se takodje moze ubaciti i crna tema (pored narandzaste i zelene)
Po meni dva naj bolja fw su XEII4 i MXEIL2,ja koristim ovaj prvi.Za oba ova fw imaju patchevi koji se ubacuju u fw,tako da mozete dodavati razne theme ,odnosno promeniti celokupan izgled telefona.(pogledati na you tube-u S5230 firmware)
Zamena fw sve ukupno traje 5-10 min.i nema bojazni za vas telefon,ja sam ih dosada isprobao desetak,a teme menjam dva puta dnevno.
Ako zapnete,pitajte!!