Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Takodje, slepo kucam bez problema...zavrsio sam tu skolu tako da nemam problema. slepo kucanje mi je dopstupno za svaki tekst koji prekucavam a brzina kucanja vremenom raste
ja kucam samo sa dva..sve druge stavim u usta..kad pogresim ujedem se..za jezik..
lepo ih rasporedim..uh to treba videti..desava se to, narocito kad imas haos u ustima.... svi ti prsti....kako li stanu:???:...
Slažem se. U srednjoj matematičkoj školi (specijalci) smo imali predmet daktilografija. Tada nije bilo kao sada komp u svakoj učionici pa ti čukaj, nego smo nosili od kuće mašine. Trebao si da je kupiš ili da je nabaviš ali si morao da je imaš. Naravno meni je tata nabavio neku rusku oooooogroooomnu. Bila je mekana za kucanje ali brate mili teška kao tuč. Tada sam proklinjala svaki dan kada smo imali daktilografiju. Sada veličam svaki taj dan. Bol u rukama i leđima sam odavno zaboravila ali slepo kucanje nisam.wacko2 Uh, otada je prošlo 20-tak godina.zavrsio sam tu skolu tako da nemam problema. slepo kucanje mi je dopstupno za svaki tekst koji prekucavam a brzina kucanja vremenom raste
Slažem se. U srednjoj matematičkoj školi (specijalci) smo imali predmet daktilografija. Tada nije bilo kao sada komp u svakoj učionici pa ti čukaj, nego smo nosili od kuće mašine. Trebao si da je kupiš ili da je nabaviš ali si morao da je imaš. Naravno meni je tata nabavio neku rusku oooooogroooomnu. Bila je mekana za kucanje ali brate mili teška kao tuč. Tada sam proklinjala svaki dan kada smo imali daktilografiju. Sada veličam svaki taj dan. Bol u rukama i leđima sam odavno zaboravila ali slepo kucanje nisam.wacko2 Uh, otada je prošlo 20-tak godina.