S.S. Lazio ~ Nebeskoplavi

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Bane jel znaš da u PES 2010-u (Ako igraš) u opciji "Become a legend" igram u Laciu i u prvoj sam postavi i i osvojio sam Ligu Evrope i sada smo u Ligi Šampiona i drugi smo, ispred nas je Real Madrid a iza Okser i Benfika, real nam beži 7 boda a mi ovima, Okseru jedan, a Benfici 2.
Otkud bi znao :blum3:
 
Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Kolarov: "Lotito se sukobio sa većinom igrača..."

kolarov-velika-28816020091206160234.jpg


Prvotimac Lacija i možda zvezda prelaznog roka, otkriva da je razlog slabih rezultata atmosfera u klubu, i sukob predsednika sa velikim brojem igrača.
Aleksandru Kolarovu nije lako. Traže ga Bajern i Inter, ali Lotito neće da čuje. Priča se da će zacepiti sumu koju niko neće platiti. U medijima se špekuliše da bi mogao da se izrodi novi „slučaj Pandev“.


Kolarov je poručio da će Lacio morati da revidira njegov slabi ugovor ukoliko želi da ga zadrži, a otkriva da je Lotito najveći krivac za košmarnu jesen kluba.

„Došao je u sukob sa vodećim igračima kluba, ne samo sa Pandevom i Ledezmom. Mnogi su nezadovoljni, to se odrazilo na rezultate, a neki od njih će sigurno napustiti klub u januaru“, kaže Kolarov.

Da li je on među njima?

„Iskreno, ne znam šta će se dešavati, priča se o Juventusu, ali niko me nije kontaktirao“, dodaje Kolarov za koga je ipak najzainteresovaniji Bajern iz Minhena, čiji su skauti nekoliko puta gledali mečeve na Olimpiku ove jeseni.

Ma ljudi Lotito je bolestan čovek, nema veze sa mozgom. Svojim vođenjem kluba je oterao mnoge igrače.
 
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Bolje da razmisli i da pokusa da zadrzi igrace poput Kolarova....
 
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Nisam siguran,ali kako stvari stoje,Ballardini nije vise trener Lacija.

Njegovo mesto zauzeo je Eduardo Reja,bivsi trener Napolija i "sadasnji" trener Hajduka iz Splita.

Mislim da ovo ne moze biti lose za Lazio...iako stvarno ne znam mnogo o novom treneru :)
 
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Ja čak nisam ni čuo za njega do sad :dntknw:

Ali niko nemože biti gori od ove pi*ke ćelave, Balardinija. Upropastio je celu sezonu!!! Nemože nas sad izvaditi ni Murinjo da nam dođe.....Dobili smo neka pojačanja koliko sam video, jer sam poslednje 1,2 nedelje slabo pratio dešavanja, ali vidim da je tu Hiclšperger, Bareto i još neki....moraću da proverim detaljnije šta je bilo i kako je bilo.

Meč sa Katanijom je koliko vidim prelio kap oko odlaska ovog "trenera", neću ni ime da mu spominjem!
 
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Ledesma na teren,Zarate na klupu?

Novi trener Eduardo Reja je vec doneo neke promene,a kako ce one uticati na igru Lacija videce se vec u nedelju kada se njegov novi klub sastaje sa ekipom Parme.

Najprimetnija promena je svakako ona u sastavu,jer je novi trener najavio da ce mu prvi izbor u napadu biti tandem Rocchi - Floccari,sto znaci da ce mladi Zarate,po mnogima najbolji fudbaler Lacija utakmice pocinjati sa klupe.

Jos jedna primetna promena je Cristian Ledesma,koji je najavljen u startnih 11 vec za mec u nedelju.
 
Natrag
Top