Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ti ne možeš da navedeš primjere, a ja mogu.
Tvoja riječ ničim dokazana. Ti uopšte ne zznaš kako se teološke stvari dokazuju, a ni naučne.
Još da dokažeš.
U cemu se ja ne slazem sa drugima?
Mire, tvoj pokusaj diskreditacije je providan.
Ja sam vec napomenuo da se ja ne moram u svemu sloziti sa Adventistima, i ako se slazem 99, 99%
Sta kao nisam naveo primer da ti suprotno ostalim adventistima ne verujes da se mozemo moliti Svetom Duhu?
Sta kao nisam naveo da Jovan drugacije shvata kolosanima 2:16?
Sta kao nisam naveo da Laodikeja veruje da je on prorok Ilija, da je piramidolog,
da veruje u drugu sansu za gresnike,
savrseno drzanje zakona i da takvo nesto ne veruju adventisti..
Sta kao nisam naveo da Kainos ne veruje u Trojstvo?
Glavno da ti znas.
Vidimo to svakog dana u tvojoj nemogucnosti da ikome ista dokazes.
Ludom dokazati i nemozes, njemu je crno belo a belo crno. Takvog mozes samo kod lekara odvesti..
Taj 1% je shvatanje probuđenja i reforme, i u vezi pojedinih svetlosti koje je Bog dao, i kako će se formalno završiti istorija sveta.
Što se tiče učenja, ono je 100% identično, i sa njim se slažem.
Pa skoro niko od advent. ne vjeruje da se treba moliti DS. Taj mali dio koji ima nije upravu.
Zato je Bog dozvolio osnivanje JS i PC da mnogi odu iz advent. tamo.
I ti si formalno shvatao držanje subote i držao si je.
Za Jovana to ne kažem, ali on nije negirao subotu u tom stihu, samo je o nečemu drugom govorio.
To nisam vidio. Moram da provjerim šta Laodk. kaže. U toj temi nisam bio.
Ja znam da si ti izvrnuo mnoge njegove riječi.
Ma kako da ne!Vjerujem i to da si izvrnuo, inače si ti sklon tome.
crkva izbacuje takve, zatim ipak postoje dobri arg. jaki da duh Sveti nije posebna osoba, jeste ličnost. Jer tvoj duh nešto mimo tebe? Nije. Tako da shvatanje Božanstva nije nikakav problem.
Ni oni koji prihvataju Trojstvo nemaju isto shvatanje Trojstva.
Opet tvoja riječ, ničim dokazana.
ti nemaš mogućnost da nešto smislom objasniš, samo praznom riječju.
Stvar je u sledecem, da u bibliji postoji biblijska hronoologija vremena, i otkrivenja koja su data u tom vremenskom okviru, u kome treba da se odigra sve sto je zapisano u biblijskom otkrivenju, i spisima Ellen White, i da Hristos dodje u svojoj slavi.
Posto je ova hronologija odavno prosla, i Hristov dolazak je odlagan do ovog trenutka zbog nespremnosti crkve da poslusa Bozji glas i obavi misiju koja mu je poverena, Bog je ustao sa svog prestola, i sam ce delovati u ovom vremenu po svojoj volji.
Pa pravosl. teologiji čiji je glavni tvorac Justin pravedni Samuilo se javio vračari i Saulu. Dakle javio se okultnim ljudima.