Član
Učlanjen(a)
21.11.2010
Poruka
210
Jjjjjjjjjjooooooooooooooojjjjjjjjjjjj!!!!!!!wacko2
Uvek neki dvosmisleni odgovori!:lol:
Zlatni zub?
Masinica za gnjecenje belog luka?
:)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Jjjjjjjjjjooooooooooooooojjjjjjjjjjjj!!!!!!!wacko2
Uvek neki dvosmisleni odgovori!:lol:
Zlatni zub?
Masinica za gnjecenje belog luka?

Hahaha! Čuj, zlatni zub! Dum, je pitala da li je od metala, i odgovorio sam da nije. To važi i za mašinicu. yes3
Dajte malo mašte. Šta još niste spominjali?

Član
Učlanjen(a)
21.11.2010
Poruka
210
Glina,kristal,trikotaza,neka druga tkanina,pluta,konopac..............i stvarno ne znam vise!:)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sad, kad vidim kako se ismejavaš mojoj slabosti, dođe mi žao što te nisam više mučila sa družicom...Dobro, dobro...Biće dana za megdana:blum3::blum3::blum3:
Da li je to tvoje čudo od predmeta, organskog porekla?
Na primer, neka biljka koja se osušla, pa je postala predmet?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
21.11.2010
Poruka
210
Draga dumspirospero,ja te ocajnicki molim da zajedno,uz pomoc dosadasnjih informacija zasresimo zagonetku i otkrijemo misteriozni predmet.
Hvala.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Glina,kristal,trikotaza,neka druga tkanina,pluta,konopac..............i stvarno ne znam vise!:)
Ništa od toga:) Dakle, ipak si spremna na predaju:dance2:

Sad, kad vidim kako se ismejavaš mojoj slabosti, dođe mi žao što te nisam više mučila sa družicom...Dobro, dobro...Biće dana za megdana:blum3::blum3::blum3:
Da li je to tvoje čudo od predmeta, organskog porekla?
Da li je u pitanju nešto od hartije?
Da li je u pitanju neki kanap?
Molim, da se ovo "predmet" shvati uslovno. Takođe bi se uslovno moglo reći da je to organskog porijekla. Ma, da ne budem neko ko se ismijava nečijoj slabosti, a ujedno da pokažem svu svoju širokogrudnost, reći ću vam da je ta stvar biljnog porijekla. Pa sad recite da nisam drug:dntknw:

Natrag