LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
Da li je predenac neka vrsta tkanine?Ne, nije....:dance: :dance: :dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da li je predenac neka vrsta tkanine?Ne, nije....:dance: :dance: :dance:
Nije, ali ću biti prava šećerlemica, pa ću ti reći da su u uskoj vezi, ali nije tkanina....Da li je predenac neka vrsta tkanine?
Ovako. da li je to od vune..., nekog prediva?Nije, ali ću biti prava šećerlemica, pa ću ti reći da su u uskoj vezi, ali nije tkanina....
Ne, nije od vune niti od prediva...Nije tkanina...U pitanju je stvar koja ponajviše ima veze sa vunom...Ovako. da li je to od vune..., nekog prediva?
Ps. nešto mi od te šećelamice utrnu jezikwacko2
Da. Ili je ono: "Čašu meda još niko ne popi, što je čašom žuči ne zagorči."Ne, nije od vune niti od prediva...Nije tkanina...U pitanju je stvar koja ponajviše ima veze sa vunom...
p.s. Pa šat ćeš, nisi navikao na toliko slatko:curtsey:
Ne, nije ništa od kože...U pitanju je stvar!Da. Ili je ono: "Čašu meda još niko ne popi, što je čašom žuči ne zagorči."
Dakle, onda je to nešto od kože?
Čuo sam da ima i gorkog šećera...Ne, nije ništa od kože...U pitanju je stvar!
Ne, ta Njegoševa ne važi u ovom slučaju...Ne, ovde je šećer sladak i kad ga jednom probaš, ostaje ti zauvek sladak ukus u ustima....
Pa, ne bi se moglo reći da je neka alatka...grubo rečeno...Čuo sam da ima i gorkog šećera...
Čekaj, da li to neka alatka? To nisam pitao.
Neka škrinja, sanduk, dolap..., gdje se čuva vuna ili neke tkanine?Pa, ne bi se moglo reći da je neka alatka...grubo rečeno...
Svaki šećer može delovati gorko, dok ga ne probaš...Ti izgleda nisi imao sreće da ovakav probaš, zato ti je to nepoznanica...
Neka škrinja, sanduk, dolap..., gdje se čuva vuna ili neke tkanine?
Ps. Bilo kako bilo, izgleda da mi je ovaj tvoj šećer udario u glavu