LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
Nije mrak. To ti je izraz koji označava..., stvarno me vučeš za jezik, umalo opet ne rekoh šta jeEvo ti 4,pošto si umalo rekao.
Da li je to mrkli mrak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije mrak. To ti je izraz koji označava..., stvarno me vučeš za jezik, umalo opet ne rekoh šta jeEvo ti 4,pošto si umalo rekao.
Da li je to mrkli mrak?
Da nema veze sa pićem...Pijanica...Pijanstvo...Nije mrak. To ti je izraz koji označava..., stvarno me vučeš za jezik, umalo opet ne rekoh šta je
Zijan......Nema veze sa pićem i pijanstvom. Pijanstvo je stanje, a ja sam rekao da to baš nije stanje. To ti je mandrak
Zijan je, koliko ja znam, šteta. I ovo je neka vrsta svršenog stanja, ali nije šteta, mada bi se u nekom prenosnom značenju mandrak mogao i tako smatrati. No, konačno nije šteta.Zijan......
Sad se ja plašim i da pogodim reč, da li bi mi priznao...Zijan je, koliko ja znam, šteta. I ovo je neka vrsta svršenog stanja, ali nije šteta, mada bi se u nekom prenosnom značenju mandrak mogao i tako smatrati. No, konačno nije šteta.
Naravno da bih ti priznao, samo da se približiš odgovoru. Najbliže si bila sa onom štetom. Pošto je ovo malo teže, evo, priznaću ti odgovor da je neka vrsta štete. Naime, radi se o "bosanskom grbu"! To je isto ono kada nema nikakivog izgleda da se nešto ostavari, ili dobije, pa se kaže "šipak" ćeš dobiti. E, mandrak ima isto značenje kao "šipak".Sad se ja plašim i da pogodim reč, da li bi mi priznao...
Da nije nestašluk ili tako nešto..?
Čini, vradžbina?
Ma kakvi, na hleb da te mažem...Naravno da bih ti priznao, samo da se približiš odgovoru. Najbliže si bila sa onom štetom. Pošto je ovo malo teže, evo, priznaću ti odgovor da je neka vrsta štete. Naime, radi se o "bosanskom grbu"! To je isto ono kada nema nikakivog izgleda da se nešto ostavari, ili dobije, pa se kaže "šipak" ćeš dobiti. E, mandrak ima isto značenje kao "šipak".
Eto, pa sad reci da nisam marmelada...
Moje omiljeno pitanje: jede li se to?Ma kakvi, na hleb da te mažem...
Šta je predenac?
Kad si ti u pitanju, sve je moguće...Možda dokažeš nešto i sa naučnog aspekta da se i takvo nešto može jesti...No ostali i ja to ne možemo jesti......Moje omiljeno pitanje: jede li se to?