Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Juki, ti se stalno nešto buniš...Jesi li dobio džin....Jesi...e sad preseci, smiri se i da pogodiš šta je ćepenak.....Objani meni neznalici kako je klis veći što mu više oduzimaš???
Pincika ne može bez onoga što je veće kad mu oduzimaš.
Ne, ne..., ne može toliko o tome. Da ne pomislite da sam ozbiljan, da stvar malo razjasnimo. Korisno je za ovu temu.Pincika ne može bez rupe."Što joj više oduzimaš,sve je veća",misli se na dotičnu nju,rupu!
Toliko o tome.
Ćepenak me podseća na opanak i cepanicu!
Smejte se slobodno,jesam mnogo omašila?
Klis je igra (bar u mom selu, tamo smo je igrali,... pobije se drvo u zemlju i drugim se gađa, odnosno baca da bude što bliže drvetu u zemlji...)Ne, ne..., ne može toliko o tome. Da ne pomislite da sam ozbiljan, da stvar malo razjasnimo. Korisno je za ovu temu.
Često dolazi do zabuna među nama, iz prostog razloga što isti pojmovi na jednoj ili drugoj strani, nisu, u stvari, isti. Evo primjera sa klisom. Kod tebe, ivanjuška, klis ima i nekakvu rupu. Kod mene ta igra nema nikakvu rupu. Eto, otuda nastaju nesporazumi.
Mogu se ovdje voditi interesantne rasprave o pojmovima, osim golih riječi. Kod mene ta igra nije ni nalik tome o čemu vi govorite ( ivanjuška o rupi, a ti o pobodenom štapu)Klis je igra (bar u mom selu, tamo smo je igrali,... pobije se drvo u zemlju i drugim se gađa da bude što bliže drvetu u zemlji...)
Meni je asocijacija bila upravo to drvce koje ne može bez drugog drvceta.
A i lakše je kada se kasnije uključiš...Mislim da malo objektivnije razmotriš sve okolnosti....