LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
E, ti si mene namučio sa svojim traljama, sad ću da ti sve vratim sa kamatom:lol:Jel' to neko jelo? :???:
Ivanjuska, nije ni visoka peć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
E, ti si mene namučio sa svojim traljama, sad ću da ti sve vratim sa kamatom:lol:Jel' to neko jelo? :???:
E, ti si mene namučio sa svojim traljama, sad ću da ti sve vratim sa kamatom:lol:
Ivanjuska, nije ni visoka peć.
Sumnjam da bi ti lala mogao pomoći, no, probaj. Ne, nije ni odjevni predmet.A,jel' bi vredelo da pitam lalu???:dirol:
Da li je to neki odevni predmet?
Koliko znam nije još, ali nije isključeno da će to jednog dana neko učiniti.Da li je zarica zastitila ime i geografsko poreklo?
He,he,he! Kako si saznala? Ja sam to i vidio i probao. Nisam siguran da znam tačno kako se spravlja, ali pokušaču. To je dobro osoljen mladi sir pomiješan sa malo kajmaka (nevarenog). Od te smjese oblikuju se male pogačice, cca prečnika 8 cm. i stavljaju na odgovarajuće police u mljekarniku da se suše. Za vrijeme sušenja, povremeno se loži vatra sa bukovim drvima, da bi zarice primili odgovarajući miris. Ne znam tačno koliko vremena se to suši, ali kada "proizvod" bude gotov, tvrd je pod rukom kao kamen! Međutim, pod zubima se lako mrvi i silno je ukusan. Kada se to počne jesti, jednostavno se ne može prestati!Utom slucaju sir zaricu obavezno unovciti.Adas bi mogao poblize da nam ga opises jer ga nisam ni videla ni probala.