Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Kada ste pitanja skrenuli u tom pravcu,ja sam vam samo malo pomogla time što sam vam rekla da to nije za jelo,ali ga ipak neko jede.Čini mi se da sam vam time samo odmogla i skrenula sa pravog puta.Uh,napravih delikvente od vas.sorry:D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Nije za jelo, ali ga ipak neko jede? Taj neko..., da li je to ljud:), to jest, čovjek, ili životinja?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Posle duže pauze, evo me opet...Talenat ''Riječi''...
Da rezimiramo:
Nije:nije predmet, ništa u vezi brašna, ni vodenica, ni osećanje, osobina, karakter, obrađivanje zemlje, nije jelo, ni garderoba, ni alat, ni pomoćno sredstvo...wacko2
Počinjem da razmišljam da je Ivanjuška ovog puta uspostavila kontakt sa drugom galaksiom...To je verovatno neki predmet...za koji mi zemljani još uvek ne znamo...wacko2

Imam 2 pitanja (valjda mogu da postavim dva pošto nisam bila tu):
Da nije u pitanju neka biljka?
Da nije u pitanju neki objekat (mislim tor, mlekar...)?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Sad kad si ovako rezimirala,meni dođe da se stidim.sorry
Ne znam kako da vam kažem....jeste predmet.
Znam,znam,kriva sam.:(

Oprostite,ako možete!!!

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sad kad si ovako rezimirala,meni dođe da se stidim.sorry
Ne znam kako da vam kažem....jeste predmet.
Znam,znam,kriva sam.:(

Oprostite,ako možete!!!
Čuj da ti oprostim...Ma ima soso da te istresem iz ''donjeg veša'' da ne kažem iz gaća...:D
Što se mene tiče, ja nisam mnogo ni pogađala...Ali G-din Urednik će te banuje, sigurno...On je inače nemilosrdan, a Bogami i ne promišljensmile3

Da li je taj predmet, neki ukras ,odnosno nakit ili je opet neka posuda, ....ha?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Bože, šta ova ivanjuška radi od nas!? Jede se..., ne jede se..., nije predmet..., jeste predmet...:D:D:D

Evo, sad sam i nepromišljen! Ma, kako da budem promišljen kad se sad jede, sad ne jede... sad je predmet sad nije...???

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ne smem da odgovorim,bojim se da ću opet zabrljati.

Šta da vam kažem,mlada,luda...više luda nego mlada.

Nego,nije ništa slično šivadi niti je posuda.

Če,to sto sam rekla u vezi jela stoji,videćeš na kraju balade,no zaboravimo sad na to.Samo će vas odvesti dalje.I nemoj tu da kukaš,bar si imao ceo dan za ramišljanje,a odgovora nema,kud ćeš bolju cicasmicalicu.:D

Nado,evo nešto na brzaka.

250px-Bounty-Wrapper-Small.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Mito i korupcija su zabranjeni na ovoj temi:blum3:

Da li je to nešto što se može opipati? (hahaha! sad će biti traćeva, ko da gledam):D

Natrag