Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Da li štamp služi za odvaljivanje kamenih gromada?
Ivanjuška, da li je to baka, pardon ''izvor informacija'', došla kod tebe za vikend...Ako , ako...Nemoj zaboraviti da kupiš baki napolitanku...Vole to bake...
To o čemu ti pričaš je štangla...
Ali ću ti prihvatiti odgovor...Ako je Jurivaka, inače veliki detaljista rešio da bude manje detaljan..., a pošto sam ja još manji detaljista, priznaću ti odgovor...
Štamp je sličan štangli, ali ne služi za odvaljivanje kamena, već za bušenje kamena, u čiju se šupljinu stavlja dinamit i tako kamen priprema za miniranje..Inače je duža metalna šipka prečnika od 3cm do 4cm, pri dnu pljosnato zašiljena sa dve strane...

Ivanjuška, vadi spisak i postavi novu reč....:)

p.s. Jesi li videla šta rade sever i zapad...Najači smo;)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ovaj štamp sam znao 100%, ali sam ovih dana nešto zbrkan i dekoncentrisan, pa se nisam mogao sjetiti. Samo malo sačekajte da se vratim u normalu, pa ćemo vidjeti pravu snagu zapada i sjeverayes3

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ovaj štamp sam znao 100%, ali sam ovih dana nešto zbrkan i dekoncentrisan, pa se nisam mogao sjetiti. Samo malo sačekajte da se vratim u normalu, pa ćemo vidjeti pravu snagu zapada i sjeverayes3
A, pa ni sever i zapad nisu dali sve od sebe...
Ovo je tek zagrejavanje....Nemaš šansi....
Nabavi pojačanje, zaboravio si,...... mi imamo baku....yes3

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Nado,tako mi je i bilo objašnjeno za štamp,kao kirner samo veći i sve to za bušenje rupa,pa dinamit,nego mi ovo bolo kraće da napišem.:roll:
Ovaj put nije bakica pomogla,a što se tiče kolača,mislim da bi očajni,pardon,čajni kolutići bili sasvim dovoljni.:D
Sever i zapad su uvek dobro sarađivali,nećemo kvariti tradiciju i nikako mnogo zapadno,ne bi valjalo.:yea:

I meni se dešavalo,doduše retko,da kad nisam u pravu budem zbunjena i dekoncentrisana,ali posle shvatanja greške,odmah mi se vraćala pozitivna energija.Samo kad se zalaufam,nemam mi ravne!:D

I konačno taj veličanstveni trenutak od koga mnogi strepe,uz zvuke fanfara....

Samo da nađem spisak,ma gde se dede???:D

Kalazlija,tanananaaaa.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Uh, kakva reč....Baka je jutros ustala na levu nogu, mnogo je nervozna....:D
Kalazlija mi ne liči na predmet...
Ali pitaću, da li je kalazlija neki predmet ili opet ima neke veze sa brašnom?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
"Budi se Istok i Zapad,
Budi se Sever i Jug....:)
Stvarno, ivanjuška, krajnje je vrijeme da se malo odmakneš od žita, brašna i tako to...
Ima li tvoja riječ veze sa nekom obrađenom površinom zemlje?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ja sam rekla da sam sa žetelačkim ciklusom,kao Nada sa prevoznim završila.
Daklem,nije žito,brašno,čak ni vodenica!:D
Nije predmet,zemljište,plod.

Če,drago mi je da si se probudio!:roll:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ja sam rekla da sam sa žetelačkim ciklusom,kao Nada sa prevoznim završila.
Daklem,nije žito,brašno,čak ni vodenica!:D
Nije predmet,zemljište,plod.

Če,drago mi je da si se probudio!:roll:
:) Čuj, probudio??? Pa ja dežuram danonoćno nad stranicama Foruma! I akda spavam, spavam samo na jedno oko:dntknw:

Ta bakina, pardon, tvoja riječ..., označava li neku osobinu?

Natrag