Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da nije te cigare nikad na poslu ne bih mogla da se odmorim barem petnaest minuta i popijem kafu na miru. Verovatno sam iz tog razloga i pocela da pusim.
Verovatno radis na boljem mestu od mene. Ako se ne izvucem na ovaj nacin neko ce mi vec naci sta da radim dok drugi sede.
odlican txt...podrzavam tvoju odluku...povodom prestanka...ali samo nedostaje razlog...Ne moze se efekat uvlacenja duvanskog dima (ni pozitivan ni negativan) osetiti posle jedne cigarete tako da oni koji ne puse ne mogu shvatiti draz njenog blagog narkotickog dejstva, a oni koji puse nisu svesni njenih trenutnih i buducih negativnih posledica ili jesu, ali hedonisitcki osecaj prevladava. U svakom slucaju, rasprava o stetnosti duvanskog dima, diskriminaciji jednih ili drugih ili opravdanosti drzavnih mera u tom pogledu je jedan zacarani krug bez kraja. Iako sam zaista uzivao u svakom dimu koji sam povukao, sada, nakon godinu i dvadeset dana nepusenja, slobodno mogu reci HVALA BOGU DA SAM PRESTAO!