Rešenje za pušače???

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Da nije te cigare nikad na poslu ne bih mogla da se odmorim barem petnaest minuta i popijem kafu na miru. Verovatno sam iz tog razloga i pocela da pusim.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Da nije te cigare nikad na poslu ne bih mogla da se odmorim barem petnaest minuta i popijem kafu na miru. Verovatno sam iz tog razloga i pocela da pusim.

Ne kapiram zašto to ne možeš i bez cigare XD
Ja imam pauzu za ručak i pauzu za piće posle podne...ne znam zašto neko ima pravo na pauzu bonus samo zato što je pušač...

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Verovatno radis na boljem mestu od mene. Ako se ne izvucem na ovaj nacin neko ce mi vec naci sta da radim dok drugi sede.

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Neko voli da karta, pije, kocka menja zene, menja kola, sakuplja slicice od Milana Stankovica...;),a neko voli i da pusi.Svako ima nesto u zivotu sta voli.Ja nisam pusac, al zato imam puno prijatelja sto su pusaci i na smeta mi.Pusaci puse za svoje pare i za svoje telo.Ne kazem da je fino kada zaudara po dimu.
Ako njima ne smeta, onda i meni ne.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Koja rasprava oko takvih gluposti...Fora ja da nepusac NIKAD nece razumjeti pusaca koliko god se mi pusaci trudili da objasnimo...:stupid:
Prije metar u g****u nego centimetar u glavu:blum3::blum3::blum3:

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Ne moze se efekat uvlacenja duvanskog dima (ni pozitivan ni negativan) osetiti posle jedne cigarete tako da oni koji ne puse ne mogu shvatiti draz njenog blagog narkotickog dejstva, a oni koji puse nisu svesni njenih trenutnih i buducih negativnih posledica ili jesu, ali hedonisitcki osecaj prevladava. U svakom slucaju, rasprava o stetnosti duvanskog dima, diskriminaciji jednih ili drugih ili opravdanosti drzavnih mera u tom pogledu je jedan zacarani krug bez kraja. Iako sam zaista uzivao u svakom dimu koji sam povukao, sada, nakon godinu i dvadeset dana nepusenja, slobodno mogu reci HVALA BOGU DA SAM PRESTAO!

Član
Učlanjen(a)
29.10.2009
Poruka
1.416
Ne moze se efekat uvlacenja duvanskog dima (ni pozitivan ni negativan) osetiti posle jedne cigarete tako da oni koji ne puse ne mogu shvatiti draz njenog blagog narkotickog dejstva, a oni koji puse nisu svesni njenih trenutnih i buducih negativnih posledica ili jesu, ali hedonisitcki osecaj prevladava. U svakom slucaju, rasprava o stetnosti duvanskog dima, diskriminaciji jednih ili drugih ili opravdanosti drzavnih mera u tom pogledu je jedan zacarani krug bez kraja. Iako sam zaista uzivao u svakom dimu koji sam povukao, sada, nakon godinu i dvadeset dana nepusenja, slobodno mogu reci HVALA BOGU DA SAM PRESTAO!
odlican txt...podrzavam tvoju odluku...povodom prestanka...ali samo nedostaje razlog...
p.s. ako je poenta..zdravlje...nemoj odgovarati...pozdrav
cigareta_320.gif

2hnz9t2.gif

t8nf60.gif

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.131
Ja pusim od svoje 17. godine i nikad mi nije ni proslo kroz glavu da prestanem...
Prosto uzivam u mirisu duvana a, ne mogu da zamislim kafu bez cigarete...
Znam da je nezdravo ali mi to uopste nije bitno... jednom se zivi, a ja nemam nameru da se odricem sitnih zadovoljstava...

A, nepusaci sa ovim njihovim pricam o zdravlju i to tome kako su oni kao pasivni pusaci vise ugrozeni, su mi se popeli na onu stvar...
Ako vam vec toliko smeta dim, vi lepo u Kosutnjak, na Adu, gde god pa se nadisite cistog vazduha...A, kafice i diskoteke ostavite pusacima, jer duvan i ovako najbolje ide uz kafu i alkohol...

Iz revolta, sto se pusaci svuda tretiraju kao gradjani drugog reda, ja sam u svojoj kuci tako poceo da tretiram nepusace...
Cim se neko pozali da mu smeta dim, ja palim cigaretu na cigaretu... pa da vidimo ko ce duze da izdrzi... Samo iz inata, ni zbog cega drugog...

Znam da je to glupo i detinjasto ali to je jace od mene... moj licni vid borbe za prava nas pusaca...
cigareta.gif

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Vlado potpuno se slazem sa tobom (sem onog dela da bih to radila namerno nepusacima)
Volim cigarete i ne smetaju mi za sada toliko sto ne znaci da ih nikada ne bih ostavila ako pocnu da mi smetaju..Ne mogu da zamislim kafu bez cigarete..cigaretu posle klope ili dobrog sexa :roll:
Mislim da mi upotpunjuje svaki uzitak...neka prica ko sta hoce ne bataljujem ih dok ne osetim da ih vise ne zelim.

p.s. eto sad moram da zapalim iznervirah se zbog zvocanja nepusaca...wacko2
svaki put tako cim pocne o tome da se prica ja vise pusim mora da je inat nema sta drugo :dntknw:

Natrag