Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Za razliku od papa koji su organizovali bahanalije, imali licne hramske prostitute, ubijali nevine zene i decu.. Luter je zlato.
A on je vas ucenik, jer je bio Rimokatolik, i pitanje kad je sta izjavljivao.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Luter je zlato.

Je, je. Suho zlato Luther, evo i dokaza:

Martin, Luther: „Ovamo na poljubac! Đavao se posrao u hlače i opetovano ispraznio trbuh. To je pravo svetište što Židovi i što Židov želi biti, ljubiti, žderati, lokati i klanjati se, a đavao neka opet ždere i loče, što takvi učenici mogu bljuvati, gore i dolje izbacivati (…) Đavao ždere svojom anđeoskom surlom i ždere s užitkom što Židov bljuje i raspršuje iz gornje i donje njuške.

Martin Luther: „Kao što ne mogu otkotrljati brda, letjeti s pticama i zaustaviti svoje sranje i kurvanje, zamračiti sunce, stvarati nove zvijezde, odgristi si nos, tako se ne mogu ostaviti razvratnosti.

P.S. A kakav vam je divljak 'ćaća Martin', takvi ste uglavnom i vi.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Vec sam odgovorio "DA JE LUTER BIO KATOLIK"
Pa prema tome - pitanje je da li je to izjavio kao Katolik..ili.

Ocigledno da si ti to izvadio iz konteksta I izvrnuo Kao i uvek.

Ja bih napomenuo jedan Luterov san.
On je sanjao kako je sotona ispisao crvenim mastilom na papiru sve njegove grehe.

Tada je neka nevidljiva ruka preko tih navoda ispisala sledece reci "OPROSTENO U ISUSU HRISTU"

Sotona je u gnevu oborio bocicu sa crvenim mastilom koje se prolilo preko papira, i nestao.

Nije sramota raditi ovo ili ono u svom neznanju.
Sramota je ne pokajati se.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Vec sam odgovorio "DA JE LUTER BIO KATOLIK"

Zato je ovakvog divljaka Katolička crkva i ekskomunicirala. I baš takav divljak, kakvim se očituje gornjim luđaštvom, postao je i tvoj "duhovni roditelj". Upravo zato većina vas protestanata k'o divljaci nasrćete na Kristovu crkvu. Ali neka, jer Krist je rekao: Mt 10,25: "Ako su domaćina Beelzebulom nazvali, koliko će više njegove ukućane?"

Pa prema tome - pitanje je da li je to izjavio kao Katolik..ili.

Kad je progovorio kao divljak, Katolička Crkva ga je izbacila, već gore rekoh. Kasnije ta divljaštva izgovara koo "reformator", a tvoja proročica pijandura takvog divljaka proglašava svecem.

Ocigledno da si ti to izvadio iz konteksta I izvrnuo Kao i uvek.

Očigledno ti pojma nemaš kakva ti je sve divljaštva izgovarao i činio duhovni ćaća Luther.

Nije sramota raditi ovo ili ono u svom neznanju.
Sramota je ne pokajati se.

Da se Luther pokajao, ne bi se na kraju života objesio, kao Juda.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sad vidim da je tvoje ludilo potpuno.
Ti si bolesni pateticni lazov.

Gospod milostivi Bog nek ti se smiluje, i da ti isceljenje.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Sad vidim da je tvoje ludilo potpuno.
Ti si bolesni pateticni lazov.

Gospod milostivi Bog nek ti se smiluje, i da ti isceljenje.

Razočaran si sada kad se razotkriva kakav ti je duhovni roditelj bio? To je dokaz da imaš bar malo savjesti i bogobojaznosti. OK, zahvali dragome Bogu što ti ostavio još toliko savjesti, i odreci se roditelja divljaka Luthera i obrati se Bogu.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Luter nije moj roditelj, jer ja nisam Luteran.

Moj roditelj je Bog nebeski.

A tvoj otac je djavo, a on je u bibliji nazvan otac lazi.
Jer kakav otac takvi i sinovi.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Procitaj tekst u temi "KATOLICIZAM I NJEGOVI PLODOVI" i nauci se, i izadji iz satanizma, jer te on unistava.

Prihvati Isusa, on ti je sasvim dovoljan.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Procitaj tekst u temi "KATOLICIZAM I NJEGOVI PLODOVI" i nauci se, i izadji iz satanizma, jer te on unistava.

Prihvati Isusa, on ti je sasvim dovoljan.

Tako je, Isus je dovoljan. Samo, zašto si ti onda sljedbenik i klanjatelj proočice bogohulne i pijandure, i otpadnika od Krista i Kristove crkve koji ovako 'umovaše':

Martin, Luther: „Ovamo na poljubac! Đavao se posrao u hlače i opetovano ispraznio trbuh. To je pravo svetište što Židovi i što Židov želi biti, ljubiti, žderati, lokati i klanjati se, a đavao neka opet ždere i loče, što takvi učenici mogu bljuvati, gore i dolje izbacivati (…) Đavao ždere svojom anđeoskom surlom i ždere s užitkom što Židov bljuje i raspršuje iz gornje i donje njuške.

Martin Luther: „Kao što ne mogu otkotrljati brda, letjeti s pticama i zaustaviti svoje sranje i kurvanje, zamračiti sunce, stvarati nove zvijezde, odgristi si nos, tako se ne mogu ostaviti razvratnosti.

Natrag