Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Što se ovo događa s forumom?

Ništa osim "hakerskog" napada budaletine kojoj je zasmetalo to što se na forumu koji se naziva serbianforum, pojavljuju bosanski muslimani, te je odlučio(la) da obara forume

No, nešto drugo me zove na razmišljanje,

Ako li mi, a i ostali članovi jedva ulazimo na forum (jer nas debilni cloudflare "redirektuje" do besvesti), kako onda Ivan Ninčić - Ivek i braća mu po "udarenoj" proročici ulaze i ostavljaju komentare?

Hmm.....

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
sajt jeste bagovao,dal zbog hakovanja ili update ,ili neceg treceg ne znam ali sada radi bez problema.
Zovite i druge da se prikljuce forumisanju ako zelite da se sajt obdrzi .
Progonstvo Jehovinih svedoka se siri na Evropu
progonstvo JS

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Utjecajni britanski anglikanski biskup preobraća se na katoličanstvo

Michael Nazir-Ali, bivši biskup u Rochesteru i jedan od najpoznatijih anglikanskih klerika Engleske crkve, mogao bi biti zaređen za katoličkog svećenika već sljedećeg mjeseca.

Obraćenje tako istaknutog intelektualca bilo bi ogroman poticaj za Katolički ordinarijat, koji je papa Benedikt XVI. uspostavio za primanje anglikanaca u rimokaličku crkvu. Prijatelji Nazir-Alija kažu da se već obratio i da je sada član Ordinarijata koji je tijekom godina primio nekoliko anglikanskih svećenika, od kojih su mnogi oženjeni, koji služe kao katolički svećenici.

72-godišnji Nazir-Ali, rođen u Pakistanu, bio je biskup u Rochesteru od 1994. do 2009. godine, kada je dao ostavku na svoje mjesto i osnovao centar u Oxfordu posvećen promicanju ortodoksnog evangelizma i dijaloga s drugim vjerama. Dvostruki državljanin Velike Britanije i Pakistana, bio je vodeći autoritet anglikanske zajednice o islamu i stručnjak za zamršenosti šerijata i islamskog bankarstva.

Budući da je oženjen, Nazir-Ali ne može biti zaređen za katoličkog biskupa – iako je, prije nego što je uspostavljen Ordinarijat, papa Benedikt ozbiljno razmišljao da mu to dopusti. Njegovo je obraćenje na katolicizam najznačajnije otkad je Graham Leonard, bivši londonski biskup, primljen u Crkvu 1994. Vjerojatno ima još veću težinu, budući da je Nazir-Ali utjecajno pisao o bioetici, islamu, filozofiji religije i obiteljskoj politici.

Snažno se protivi pobačaju i eutanaziji, ima konzervativne poglede na seksualni moral i krivi “novonastalu i nesigurno utemeljenu doktrinu multikulturalizma” što je dopustila nekim islamskim zajednicama u Britaniji da se pretvore u “no-go područja”.
----------------------------------------
Dakle, ako zagovarate ubijanje ljudi, pogotovo najnevinijih i najnezaštićenijih - nerođene djece i staraca - pridružite se protestantima. Ako pak želite zaštiti najnemoćnije postanite katolik, jer na čitavom zapadu jedino Katolička Crkva štiti najnemoćnije i njihov život.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Evo jasam se sad prijavila na forum i prvi put nakon dužeg vremena nemam nikakvih problema

Ja sam juce ulazio i bio sam redirektovan na Ddos Check.. Danas sam usao i nema redirekcije.. Postavlja se pitanje, kako on nije bio redirektovan pre 18 dana (kad su svi bili) i tvrdi da je situacija popravljena?

Ništa osim "hakerskog" napada budaletine kojoj je zasmetalo to što se na forumu koji se naziva serbianforum, pojavljuju bosanski muslimani, te je odlučio(la) da obara forume

Pomaze li tu linux? :) Nadam se da serveri nisu na windows-u..

Tripo:

"Opet je drmalo Kurvinu filijalu u Dalmaciji."

Joj, ako njega Bog ne spasi, da nas u vecnosti zabavlja, ja cu se bas razocarati..
:roll:

Poslednja izmena:
UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
A štaćemu , pa da sadi kupus:roll:

Ali, sestro, pa Bog ima već jednog takvog..... em sadi kupus, em ide i tužaka koga stigne i kako stigne....

Jedino ako, a znamo da Božije misli nisu naše misli, Bog u stvari želi da se dva "kupusara" džapaju pred svima takmičeći se u tome ko je jače "vetrove" optužbi i lupetanja puštao....

A to bi onda doista izazivalo salve smeha i na Nebesima i na zemlji......

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Ps. Nevezano za temu, sjećaš li se dječije pjesmice i razbvrajalice? Znaš ono:

Tužibaba Jeca, ulovila zeca....

Natrag