Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Obrazloženje ti je bespredmetno, smiješno, i besmisleno. :)Jer je sama Ellen White to priznala.

Jeste, i to sam upravo napisao u obrazlozenju.

Da ona prvo pise o periodu 1844 kada su ona i oni okupljeni oko Milera na osnovu Milerove greske verovali da tada prolazi vreme milosti.
Kada je Bog orkrio istinu o Svetinji oni to vise nisu verovali.

Kasnije ona pise o drugom slucaju, gde je Bog objavio Milerovu gresku i otkrio istinu o Svetinji, i da oni koji su odbacili ovu istinu, da Hristos za njih nije mogao posredovati jer su odbacili njegovo posrednistvo, i zato su bili odbaceni.

Dakle, radi se o dbva slucaja koja s ti spojio i prikazao kao jedan.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Da ona prvo pise o periodu 1844 kada su ona i oni okupljeni oko Milera na osnovu Milerove greske verovali da tada prolazi vreme milosti.

Kasnije ona pise o drugom slucaju, gde je Bog objavio Milerovu gresku i otkrio istinu o Svetinji, i da oni koji su odbacili ovu istinu, da Hristos za njih nije mogao posredovati jer su odbacili njegovo posrednistvo, i zato su bili odbaceni.

Dakle, radi se o dbva slucaja koja s ti spojio i prikazao kao jedan.

Sve ti je ovo sada bespredmetno i besmisleno. Eno na drugoj temi, konačno si i ti sam ponovio njezinu bogohulnost kako je Isus 22.10.1844. zaista prestao posredovati za grešnike.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sve ti je ovo sada bespredmetno i besmisleno. Eno na drugoj temi, konačno si i ti sam ponovio njezinu bogohulnost kako je Isus 22.10.1844. zaista prestao posredovati za grešnike.

Reci i recenice su cudo, i ti si bas naucio kako da njima manipulises i izvrces.

Ali nece moci.

Nije to bila njezna bogohulnost, vec ona iznosi prosle dogadjaje kada je ona kao devojka od 17 godina sa roditeljima i ostalim okupljenima oko Milera verovala u ono sto je Miler iznosio.

Odgovor je dat.

Dakle, radi se o dva slucaja koja s ti spojio i prikazao kao jedan.

Natrag