- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Ali kada je Bog 1847 objavio puninu istine o Svetinji, ona i ostali to vise nisu verovali.
Jesu, jesu. Vjerovali su tu bogohulnost sve do 1851. godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ali kada je Bog 1847 objavio puninu istine o Svetinji, ona i ostali to vise nisu verovali.
Jesu, jesu. Vjerovali su tu bogohulnost sve do 1851. godine.
Obrazlozenje sam dao, da se rradi o dva razlicita slucaja, a ti i dalje izvrci.
Obrazloženje ti je bespredmetno, smiješno, i besmisleno. Jer je sama Ellen White to priznala.
Jeste, svaki fizicki kontakt pa bio to i samar je tuca!
Obrazloženje ti je bespredmetno, smiješno, i besmisleno. Jer je sama Ellen White to priznala.
Jeste, i to sam upravo napisao u obrazlozenju.
Da ona prvo pise o periodu 1844 kada su ona i oni okupljeni oko Milera na osnovu Milerove greske verovali da tada prolazi vreme milosti.
Kada je Bog orkrio istinu o Svetinji oni to vise nisu verovali.
Kasnije ona pise o drugom slucaju, gde je Bog objavio Milerovu gresku i otkrio istinu o Svetinji, i da oni koji su odbacili ovu istinu, da Hristos za njih nije mogao posredovati jer su odbacili njegovo posrednistvo, i zato su bili odbaceni.
Dakle, radi se o dbva slucaja koja s ti spojio i prikazao kao jedan.
Sve ti je ovo sada bespredmetno i besmisleno. Eno na drugoj temi, konačno si i ti sam ponovio njezinu bogohulnost kako je Isus 22.10.1844. zaista prestao posredovati za grešnike.
Ali nece moci.