- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
No pitam se kako je to u skladu sa ovim:
"Ja sam Gospodin, Bog tvoj, nemoj imati drugih bogova uz mene!"
Ova je zapovijed nebitna. Da je bitna, Jelena bi vidjela da svijetli kao i 4., subota.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
No pitam se kako je to u skladu sa ovim:
"Ja sam Gospodin, Bog tvoj, nemoj imati drugih bogova uz mene!"
Ova je zapovijed nebitna. Da je bitna, Jelena bi vidjela da svijetli kao i 4., subota.
Kako to da samom Bogu u telu, Isusu ta zapovest nije bila ni na kraj pameti da je osvetljava, nego je još za sebe rekao da je On Adonai shabat? Hmm, sve čvršće i čvršće potvrđuju šta su. Jadni oni koji su naseli na njihove "evangelizacije"....
I ne samo to, nego kad su ga drugi pitali: Koja je zapovijed najveća u Zakonu, nikada nije spomenuo subotu. Što više, uopće nije citirao zapovijed iz Dekaloga (Izl 20,1-17).
Aha, a Jelena je šta? Bog?
Kako to da samom Bogu u telu, Isusu ta zapovest nije bila ni na kraj pameti da je osvetljava, nego je još za sebe rekao da je On Adonai shabat? Hmm, sve čvršće i čvršće potvrđuju šta su. Jadni oni koji su naseli na njihove "evangelizacije"....
Mnogobrojna naucna istrazivanja Adventista to su pkazala celom svetu, koliko je doktrina i nauka o zdravlju Adventiat na visokom mestu u svetu, jer Adventisti dana imaju udobniji zivot, manje su bolesni i zive duze od svojih suseda za 10 godina.
Misliš da demoni svojim pristalicama ne daju zdravlje?
Postovanje EGWajtista nezabludivi,
Nece biti na odmet da malo razislis i o ovome:
"Blagosovi Bog dan Suibotni i posveti ga." 1. Mojsijeva 2,3.
"Balago coveku koji tako cini, i sinu covecijem koji se drzi toga, cuvajuci Subotu da je ne oskvrne, i cuvajuci ruku svoju da ne ucini zla." Isaija 56,2.
"I dodje u Nazaret gde bese odrastao, i udje po obicaju svojemu u dan subiotni u zbornicu, i usta da cita." Luka 4,16.
Hristov obicaj bio je da u Subotu bude na Bogosluzenju. On je nas primer koji ukazuje sta mi treba da cinaimo u Subotu.