Zasto im onda ne propovedas nego ovde nas pljujes? Idi u kinu propovedaj evandjelje! Gde su ti dela?
To je vaša nauka, miševa. I jedni i drugi jedete smeće. To je dokaz smeća unutar čoveka.
Zasto onda nas ne kaznjava zbog neciste hrane, mi je jedemo svakodnevno? Tvoja teologija je jad i beda!
Kaznjava kineze a nas nece, a oboje jedemo djubre! Svasta!
Pa kad njih vec kaznjava zbog miseva, zasto im ne propovedas, zasto nista ne preduzimas? Ljudi umiru, i bog ih kaznjava, a tebe bas briga, ti jos uzivas u tome!
Avram nije tako radio, voleo je ljude i brinuo se da ne nastradaju bezveze, a tebe boli uvo!
Već su otišli drugi nema potrebe da idem ja. Eto koliko je tvoja nauka jadna sve si sveo na lično popljuvavanje mene.
Koji drugi? Prvo je sto lazes, niko od adv. nije otisao otkad je izbila epidemija!
Drugo adv. u kini se nisu oglasili ni jednom povodom epidemije vec cute!
Trece, ti si najglasniji protiv miseva i smeca i treba delima da pokazes da si borac za Boga, a ne poganim recima!
Jak si uvek samo na recima, a dela nista, cime i dokazujes da si kukavica i neradnik!
Jesi im bar poslao humanitarnu pomoc, maske, lekove?
Sta ti radis za Boga? NISTA!
Vidimo vaše rodove ubijanja, raskola itd.
Vidimo tvoje adventisticke rodove!
Adventisti u nekoj rupetini cute dok bog ubija kineze! A ti ovde nama nabijas na nos miseve koje mi ne jedemo i Bog nas ne kaznjava zbog toga!
Sta bre nama nabijas na nos miseve, nije nas Bog kaznio, vec njih! Njima treba da propovedas a tebe boli uvo!
onda popljuvavanje u nedostatku arg. iz Biblije.
Nas napadas za miseve, dok ljudi u kini umiru zbog miseva a ti cutis!
Jedino si na recima jak!
Ne radis nista za Boga, da ih spases!
A teologija ti je dno dna! Ti tvrdis da bog kineze kaznjava za necistu hranu a srbe i ostale koji jedu necisto ne kaznjava!
Beda!
I jedni i drugi jedete smeće. To je dokaz smeća unutar čoveka.
I jos si sve kineze okarakterisao kao "smece"! Ljude karakterises po onom sta jedu!
Sad je jasno zasto tebe boli uvo za njih i za nas! Ti se radujes kad mi stradamo, jer ti nas smatras "smecem"!
*Treba da ti prijavim post zbog sirenja verske i nacionalne mrznje, ali necu, neka svi vide sta si napisao!