Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Al Nemanjići nisu za svoje.
To je tvoja rec.
Ko da ne znaš.
Ne znam navedi!?
Vi ste još gori.
To nije razlog da o svojima ne govoris!
Znaci neces, zato sto neces protiv svojih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Al Nemanjići nisu za svoje.
Ko da ne znaš.
Vi ste još gori.
To je tvoja rec.
To nije razlog da o svojima ne govoris!
Znaci neces, zato sto neces protiv svojih.
Biblija je moja riječ Nemanjići su ispunili stihove iz Jovana.
Pa govorio sam. A ti nećeš, nego kao Lohi pravdaš zlo.
Kad budes pisao svojima kritiku podrzacu te i kad kazes kritiku mojima. Ja ne bezim da osudim zlo..
Već sam pisao.
-----------------------------------------
Da bi lakše shvatili zašto je Isus Navin pobio pagane, čak i djecu. Evo koga je on pobio i Gospod čiju je volju ispunio.
5. Mojsijeva 18,9 Kad uđeš u zemlju koju ti Gospod Bog tvoj daje, ne uči se činiti gadna djela onijeh naroda.
5. Mojsijeva 18,10 Neka se ne nađe u tebe koji bi vodio sina svojega ili kćer svoju kroz oganj, ni vračar, ni koji gata po zvijezdama, ni koji gata po pticama, ni uročnik,
5. Mojsijeva 18,11 Ni bajač, ni koji se dogovara sa zlijem duhovima, ni opsjenar ni koji pita mrtve.
5. Mojsijeva 18,12 Jer je gad pred Gospodom ko god tako čini, i za take gadove tjera te narode Gospod Bog tvoj ispred tebe.
5. Mojsijeva 18,13 Drži se sasvijem Gospoda Boga svojega.
5. Mojsijeva 18,14 Jer ti narodi koje ćeš naslijediti, slušaju gatare i vračare; a tebi to ne dopušta Gospod Bog tvoj.
Za razliku od Stefana Nemanje Isus Navin je imao vjeru Avelja, Noja, Avrama, Isaka itd.
Ovo je istina.
Pravoslavlje u Srbije je nastalo nasilno,isto kao i islam sto su nam uveli.
Pazi sad ovako: "HRISCANSTVO NA TLU EVROPE I SIRE JE PROSIRENO NASILJEM!"
OD TOG NASILJA SI NASTAO I TI!
Sve je pocelo Konstantinom, i onom poznatom "u ovom znaku ces pobediti", od tad Hriscanstvo se svuda sirilo silom.
Da nije bilo tako, pitanje je da li bi mi danas pricali o Hristu.
Ja ne podrzavam nasilje ako Biblija ne podrzava nasilje, da se razumemo..
Ali postoje situacije u kojima je nasilje dozvoljeno.
Vi niste objektivni. U to vreme su to bile opste prihvacene metode. Carevi su narod smatrali stokom, svojim robovima, svojinom, kojoj su nametali i svoju veru.
A to nije nista razlicito od Judaizma. I robovima u Izraelu je bilo nametano veroispovedanje, imas naredjenje u bibliji da robovi moraju postovati Judejske propise, makar i ne verovali u Jahvu.
Svima je bilo nametano veroispovedanje u Izraelu u Bozjoj drzavi.
Ovo se dakle dotice teologije, i opravdanosti nametanja vere robovima tj. podanicima.
Vase posmatranje ovog problema nije sveobuhvatno.
Ljudski gledano i sa stanovista vrednosti 20. veka , mi bi i sam Izrael mogli proglasiti genocidnom tvorevinom!
Zato o tome treba iskljucivo sa stanovista biblije i teologije!
Pa i protestanti nasilno obracaju i pretili su silom..