Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Pitanje trebaš uputiti sebi, jer pričaš koještarije, i osude koje nemaju smisla, jer ja uglavnom u svom odgovoru obuhvatam sve.
Reci koje sam ja "kojestarije" napisao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pitanje trebaš uputiti sebi, jer pričaš koještarije, i osude koje nemaju smisla, jer ja uglavnom u svom odgovoru obuhvatam sve.
Da nisam odgovorio na ništa, itd..
Mire Mire, sve si spreman svesno da porekneš, i ako su to sve činjenice.
Pavle govori o pokoravanju vlastima, a ne traženje pomoći od vlasti.
ali matram da to nije greh - tražiti pomoć vlasti... Crkva se obratila vlastima i policiji..
Grešiš Mire, crkva je bila glavni faktor u istoriji, koja je vodila nacionalnu i svetsku politiku.
Pogledajmo samo mračni srednji vek, gde su ubijani oni koji se nisu slagali sa zvaničnim stavom Rima, i crkva je koristila svetovne vlasti u progonstvu, i verskim ratovima protiv neistomišljenika.
Evo samo jednog primera, gde se crkva nije ogradila
neki od tih careva su bili i monarsi i sveštena lica,
i podizali manastire, služili u njima, bili monasi, a njihove žene monahinje, itd..
Evo šta kaže Srpski knez Lazar pred Kosovsku bitku, pa sam zaključi - da li je ovo biblijski princip:
Zato čovekov princip treba da bude "za sve pitati Gospoda, njemu se predati, i tražiti od njega da on vodi i narod i naciju, pa alternativni putevi neće biti potrebni"
Mučno je to i čitati, sve te lažne optužbe, i ironisanja.
Slava Bogu!
Prestani s tim "rekla kazala", i ako imas odgovor daj ga, ako ne , bolje cuti.Nema tu Mire I od istine, i nema govora o nekakvom pogađanju istine, već mi je žao da neko može tako da se ponaša, i da pored očiju ne vidi ono što je kao sunce čisto, i pored te zaslepljenosti da optužuje druge za laž, i da pripisuje lažno svašta na tuđ račun.
Zato sam i napomenuo da je i mučno čitati.
Ti izvrći što god želiš, to je tvoja slobodna volja.
Da li ovo dolikuje Hristovim sledbenicima? Vidi Matej 26:51-52
Popovi blagosiljao škorpione prije pokolja.