Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Molba dali ima program da recordira video kad gledas neki film ili seriju sa interneta da se moze recordovati ili snimati uzivo onako kako gledas..
Ako koristis strimove onda snims sa VLC Player-om ovakoMolba dali ima program da recordira video kad gledas neki film ili seriju sa interneta da se moze recordovati ili snimati uzivo onako kako gledas..
Udji gore na komandu playback i kad izadje padajuci meni na samom dnu imas komandu Record.kad pustis bilo koji video ta se komanda aktivira,klikni na nju i snimice ti sve sto treba.Probaj sa neki video klipom da se uveris kako radi,a probao sam sadi dobro i prvi dobre snimke i zvuk i slika.Za vlc nisam siguran kako to ide mislim da je problem u tome kad se skine sa interneta nema titlova or prevoda,,,jer nije rijesenje za cameru ali mislim da je potreban program da snimi film ili seriju uzivo je malo teze jer kad nije internet uvjek brz.onde se nemoze snimat....