Real Madrid C.F. ~ Los Galácticos

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Murinjo otpisao četverac

Murinjo otpisao četverac

Tanjug

Portugalac je okupio tim Real Madrida na pripreme za narednu sezonu, a među 25 igrača nije bilo mesta za Lasanu Dijaru, Pedra Leona, Rojstona Drentea i Serhija Kanalesa

TRENER madridskog Reala Žoze Murinjo otpisao je četvoricu igrača pred start priprema za novu sezonu, tako da su slobodni u izboru nove sredine.

Ekspedicija španskog "kraljevskog kluba" otputovala je u Los Anđeles, gde će započeti pripreme, a među 25 pozvanih igrača nije bilo mesta za Lasanu Dijaru, Pedra Leona, Rojstona Drentea i Serhija Kanalesa.

Otpisani igrači nisu ispunili očekivanje minule sezone, a posebno je razočarao najpoznatiji među njima, francuski reprezentativac Dijara, kojeg je Murinjo trenirao još dok je vodio ekipu Čelsija.

Početak priprema Reala propustiće povređeni turski internacionalac Hamit Altintop, kao i Argentinci Gonsalo Iguain i Fernando Gago, koji brane boje državnog tima na Kupu Amerike.

Devetostruki evropski prvak, koji u predstojećoj sezoni namerava da prekine trogodišnju dominaciju Barselone, u nedelju će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Los Anđeles Galaksija.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
koja glupost, cuj nisu opravdali ocekivanja. drenthe igrao u herkulesu. sta je drebao svojim golovima odvesti herkules u evropu, a jos mu smetljari roknuli klauzulu u ugovor da ako misli igrati protiv reala mora herkules platiti realu 2 miliona evra. jos jednom je real pokazao kako se ljudima upropastavaju karijere. dovedi ljude posadi ih na klupu jedno dvije sezone i kad ispadnu iz forme, noga

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
to što pričaš za drentea nema veze s vezom,kao prvo to je u engleskoj normalno da igrač ne može igrati protiv kluba iz kojeg je pozajmljen.drugo,real je izašao u susret drenteu što ga je poslao na pozajmicu kad već nisu računali na njega mogao je čučati na tribinama pa bi mu bilo još gore.meni samo nije jasno za dijaru što nije ostao,vidi se da može pomoći

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
Murinjo: Potreban mi je još jedan napadač

Real Madrid je i u ovom prelaznom roku bio izdašan. Ionako jak sastav pojačala su još petorica igrača: Sahin, Altintop, Koentrao, Varane i Kaljehon, ali Murinjo nije zadovoljan - želi još jednog napadača! Portugalac je, istina, zadovoljan jer već u julu na raspolaganju ima 90 odsto igrača koje je želeo, međutim, nedostaje mu još jedan deo da bi sklopio mozaik.

- Ja, kao i svi, mislim da nam nedostaje još jedan napadač - rekao je Murinjo za klupski sajt.

Brazilac Nejmar je prvi na listi želja Madriđana, a rezervne opcije su Karlos Tevez i Serhio Aguero.

Ekspedicija madridskog kluba trenutno boravi u SAD gde se priprema za narednu sezonu. Sa ekipom nisu Argentinci, Gonzalo Iguain i Anhel Di Marija, koji imaju obaveze u reprezentaciji na Kopa Amerika.

- Zadovoljan sam igračima sa kojima trenutno radim, i pored toga što sa nama nisu Iguain i Di Marija, jako bitni za našu igru. Fantastično je što je većina igrača koje sam imao u vidu ovde već sredinom jula, što mi daje mogućnost da isprobavam mnoge varijante - rekao je Portugalac.

sportal.rs

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
a kojem preleznom roku real nije bio izdasan, svake godine po 250 miliona evrica, a uvijek puša, murinjo je poznat po tome da gdje god dodje opustosi klupsku blagajnu jer nezna od manijh i slabijih igraca napraviti velike igrace. samo nek on sklapa mozaik ima ga ko razvaliti .

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
vidi se da se mnogo razumeš u fudbal,opustošio je porto sa kojim je uzeo kup uefa,ligu šampiona sa igračima za koje niko nije ni čuo do tad,sa čelsijem uzeo titulu posle 50 godina,sa interom LŠ posle 40 i nešto,titulu i kup ne računam tako da...

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
sta se vi toliko kacite za murinja . draze vam je od pobjede reala to da je njemu srce na mjestu i samo je vazan on. murinjo je prolazna stvar real ostaje. da je gvardiola kojim slucajem vodio jos koju evropsku ekipu mene nebi bilo briga za to , bitno mi je sta on radi sa barcelonom i koliko titula uzima sa njom. nebitan je porto, celzi i inter , treba da ti je bitan real i sta se desava u i oko reala. sa realom nije osvojio nista bitno ( osim one pregazene kante ) i pored silnih para koje su ulozene u pojacanja. tako da je rasprava suvisna , kad osvojite neki bitan trofej , kad date tri najbolja igraca za najbolje u evropi, kad date 8 igraca za reprezentaciju onda cete biti veliki klub, a dotle u ameriku i razvaljujte amatere , to jedino i mozete.

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
bitan je i real ali meni lično je bitniji murinjo zato što njega gotivim kao trenera i na sve to uvek protiv ljigave barselone.ti si pokrenuo priču za murinja da opustoši svaki klub klub,uzeo je jedan trofej pobedivši direktno barselonu u finalu što i nije tako loše s obzirom da prošlih godina nisu uzeli ni toliko.sačekaćemo kraj sledeće sezone pa ćemo videti kako stoje stvari,ako se ne bude ponovilo onakvo sudjenje ko u 1/2 LŠ real će uzeti ili titulu ili LŠ

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
hahahaha cuj price. nakupovali ste se i ove sezone , mi cemo sanceza i eventualno fabregasa pa cemo vas opet razvaliti ko beba zvecku. evo real na pripremama u americi , igraju sa onim amaterima , a malo malo balerine povrijedjene. sta ce biti kad se bude igralo ostro i na prvu. kako mozes gotiviti smradinja kad je on ubica fudbala, ubi u fubalu svu ljepotu. igrati sa osam odbrambenih igraca protiv barcelone pokazuje strah. jebote kao da barcelonu trenira stiven king.

Natrag