Real Madrid C.F. ~ Los Galácticos

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
a to,pa ako ćeš tako pola ovih igrača nije igralo protiv barse ne znam što bi oni bili psihički sjebani?možda samo skupljaju "sigurne" bodove za sledeću sezonu kao i barsa recimo

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Dva vezana domaća poraza Mourinho nije doživio od 2002.

„Nisam želio olakšati posao Zaragozi“

s_364887752760.jpg

Dva vezana domaća poraza u službenim utakmicama Jose Mourinho nije doživio još od 2002. godine. Sve do ove sedmice u kojem je njegov Real Madrid savladala Barcelona (2-0 u Ligi prvaka), a potom i Zaragoza (3-2 u Primeri)...

„Važna je psihološka priprema, motivacija, ona čini razliku između ekipe koja je spremna i one koja nije. Ako je nama nedostajala onda sam ja kriv. Primili smo tri gola prije no što smo počeli igrati fudbal u drugom poluvremenu. Zaragoza je kapitalizirala sreću i činjenicu da nam je vrijeme curilo. Mogli smo zabiti više, no, čestitao bih suparnicima“, kaže Mourinho.

Upitan zašto nije uvrstio Cristiana Ronalda na popis igrača za ovu utakmicu portugalski stručnjak je ogovorio:

„Sastav je bio dovoljno dobar da dođe do pobjede. Isti taj je s 3-0 savladao Athletic, a sa 6-3 Valenciju na gostovanjima. To su najteža gostovanja u ligi. U svakom slučaju nisam želio Zaragozi, kao niti jednoj drugoj ekipi, olakšati ostanak u Primeri. U drugom poluvremenu uveo sam igrače koji će igrati u Ligi prvaka, Di Mariju, Marcela i Özila. Sve smo učinili da dođemo do pobjede. Ronalda nisam zvao jer su Higuain i Benzema spremni i željni igre. Također, i Adebayor je bio na klupi.

(Izvor: Totalsport)

hahahaha koja suplja prica , nije covjek htio razvaliti zaragozu i prici na pet razlike barceloni.

moj murinjo cim se neigra 4 - 6 - 0 odma naglavu

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
razmisli malo da li bi prišao na minus 5 ili bi barselona pobedila i ostala bi ista razlika?real je igrao prvi
edit: sa tih 4-6-0 je ošišao barselonu u finalu kupa ;)

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
to je vec futuristicki , sta bi bilo, kad bi bilo. kad je odigrao ko sinoc primio je petardu. imamo jos dva ogleda pa cemo vidjeti.

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
slažem se da sačekamo kraj sezone pa da donosimo zaključke,možda sam subjektivan ali mislim da su rezultati reala ove sezone bili ok.konkurentni su u svim takmičenjima bili,osvojili kup i nadam se da će murinjo ostati i sledeće god u madridu i uz neke odredjene promene igrača u ekipi da može i bolje od ovog pošto ne vidm ko bi ga sad mogao zameniti

Član
Učlanjen(a)
24.04.2011
Poruka
71
Murinjo je bez sumnje veliki trener jer rezultati govore sami za sebe. Sa dva različita tima osvojio je ligu šampiona a u svakoj je ligi osvajao titulu osim sada sa Realom. Međutim, definitivno bez obzira na rezultate njegov način igre mi se ne sviđa. Ako je tako morao igrati u Portu, Interu i donekle Čelziju zbog igrača sa kojima je raspolagao, mislim da je žalosno igrati sa ovakvim igračima u Realu. Mnogi se neće složiti sa ovim mišljenjem, jer fudbal se naravno igra za rezultat i titule ali Real je institucija i njegovu mnogobrojnu i zahtevnu publiku ovakav način igre neće zadovoljiti. Posebno kada izostanu rezultati i titule. Za ovakav Real, realno kup je malo. Mada Barselona je priča za sebe. Što reče jedan moj drugar Murinjo je jesenas pokušao da se nadigrava sa Barsom i primio je pet komada, zato možda i ne može drugačije.

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
slažem se s tobom ali samo za ovaj prvi deo,da je veliki trener :).šalim se,moje neko mišljenje je da recimo kaka treba da igra pre ozila i neko od napadača umesto di marije pa nek posle ukombinuje pozicije na terenu.real nije igrao defanzivno ove sezone osim u jednoj ipo ut :D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Real traži suspenzije za šestoricu igrača Barselone i Gvardiolu

Real iz Madrida zatražio je od čelnika UEFA da pokrene disciplinske postupke protiv šest igrača Barselone zbog "unapred smišljenog i namernog nesportskog ponašanja", prenosi "Gardijan".

138662_610x6_f.jpg

"Kraljevski" klub tvrdi da je ponašanje Barseloninih igrača bio plan trenera Pepa Gvardiole, zbog čega žele i njegovu suspenziju.

Real traži dva meča suspenzije za Serđa Busketsa, Danija Alveša i Pedra Rodrigeza, a jednu utakmicu neigranja za Sejdua Keitu, Viktora Valdeza i Havijera Maskerana.

Pomoćni trener Reala Aitor Karanka će se obratiti medijima u ponedeljak jer Žoze Murinjo ne želi da izlazi pred predstavnike "sedme sile".

Blic sport

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
bzv traže ovo,i ovako su šanse male da se prodje u finale,sladje bi bilo da ih izbace sa kompletnim sastavom
edit:

00050089.jpg
Real već sprema "teren" za revanš sa Barselonom
Barseloni i Realu u poslednje vreme malo je potrebno da se posvađaju. Sada je razlog delegirani sudija za revanš meč polufinala Lige šampiona, Frank de Blekere. Belgijanac je sudio prošlogodišnji meč iste faze istog takmičenja, kada je Barselona pobedila Inter. Na klupi "neroazura" tada je sedeo Žoze Murinjo koji sada predvodi "kraljevski klub". Kako prenosi Marca, Madriđani su uz pomoć video klipa podsetili na loše suđenje.

- Zla kob sudbine je opet spojila puteve Žozea Murinja, De Blekerea i Barselone. Poslednje poglavlje je bilo prepuno kontroverzi. Značajnu ulogu (u meču Intera i Barselone) imao je majstor glume Serhio Buskets (iz Barselone). Možemo samo da se nadamo da meč koji će gledati ceo svet neće proteći u znaku nesportskog ponašanja, kako smo već videli na "Bernabeu" - navedeno je u tekstu koji prati klip, a onda se nastavlja scenama duela Pepea i Danija Alveša.

Na kraju je sve upotpunjeno slikom na kojoj se vidi kako Buskets Marselu govori da je majmun. Utakmica na "Kamp Nou" će početi u utorak u 20:45, a Barsa ima prednost od 2:0 iz prvog meča. Jedno je sigurno, biće kvalitetnog fudbala, ali očigledno i drugih stvari. Ostaje da se vidi da li će do početka meča, Barselona uzvratiti na isti ili sličan način.
Sportal.rs

jose-mourinho-pep-guardi.jpg

:)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
jao ovih madridista nikako shvatiti ma kakve dokaze covjek da postavi. po pravilima svako udaranje igraca bez lopte je faul , pa taman da ga je udario rukom po guzici. kako mozes reci da nema veze to kad je murinjo vodio porto i utakmica sa deportivom , deportivo ostaje u dvije utakmice sa deset igraca + penal za porto. deportivu nije sviran penal . to mu tada nije smetalo da na takav nacin osvoji LP , protiv manchestera ponisten cist gol skolsa i porto prolazi , murinju nesmeta. prtiv intera milito dva metra u opsajdu i daje gol koji opet murinjo proslavlja i zacudo poslije utakmice u barceloni kaze da je inter ostecen sumnjivim crvenim tiaga, a barceloni se ponistava cist gol krkica zbog nevodne ruke turea. na bernabeu u el klasiku u prvoj utakmici igra sa sedam odbrambenih igraca i brani se sa svih jedanest, svira se nepostojeci penal na marcelu. murinjo sam postavlja takvu igru sa puno prekrsaja koja je uvijek na granici kartona i sam je kriv za ono sto mu se desava. kad je htieo da se nadigrava sa barcelonom popusio je petardu. i kako moze supak izjaviti da unicef pomaze barceloni, jer unicef bas zabole jel barcelona izgubila ili dobila, oni na kraju godine uredno prime cek na 1,5 milion evrica. taj covjek je kreten koji napada i optuzuje druge da bi prikrio svoju nemoc.
Barselona zna da igra taktički, ali u jednoj utakmici, kada nema ni golovima u gostima, bodovne razlike..Barsa ne ume, DOKAZ: Kup Kralja

samo da dodam jednu stvar u vezi "magičnog Mesija" koji po meni nije ništa bolji od Toresa, Džerarda, Ronalda...

SP u Južnoj Africi - Očajno je odigrao, šta mu je bilo??

Poslednja izmena:
Natrag