Član
- Učlanjen(a)
- 15.05.2010
- Poruka
- 773
a to,pa ako ćeš tako pola ovih igrača nije igralo protiv barse ne znam što bi oni bili psihički sjebani?možda samo skupljaju "sigurne" bodove za sledeću sezonu kao i barsa recimo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Barselona zna da igra taktički, ali u jednoj utakmici, kada nema ni golovima u gostima, bodovne razlike..Barsa ne ume, DOKAZ: Kup Kraljajao ovih madridista nikako shvatiti ma kakve dokaze covjek da postavi. po pravilima svako udaranje igraca bez lopte je faul , pa taman da ga je udario rukom po guzici. kako mozes reci da nema veze to kad je murinjo vodio porto i utakmica sa deportivom , deportivo ostaje u dvije utakmice sa deset igraca + penal za porto. deportivu nije sviran penal . to mu tada nije smetalo da na takav nacin osvoji LP , protiv manchestera ponisten cist gol skolsa i porto prolazi , murinju nesmeta. prtiv intera milito dva metra u opsajdu i daje gol koji opet murinjo proslavlja i zacudo poslije utakmice u barceloni kaze da je inter ostecen sumnjivim crvenim tiaga, a barceloni se ponistava cist gol krkica zbog nevodne ruke turea. na bernabeu u el klasiku u prvoj utakmici igra sa sedam odbrambenih igraca i brani se sa svih jedanest, svira se nepostojeci penal na marcelu. murinjo sam postavlja takvu igru sa puno prekrsaja koja je uvijek na granici kartona i sam je kriv za ono sto mu se desava. kad je htieo da se nadigrava sa barcelonom popusio je petardu. i kako moze supak izjaviti da unicef pomaze barceloni, jer unicef bas zabole jel barcelona izgubila ili dobila, oni na kraju godine uredno prime cek na 1,5 milion evrica. taj covjek je kreten koji napada i optuzuje druge da bi prikrio svoju nemoc.