Real Madrid C.F. ~ Los Galácticos

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Hahahaha, za ovo si u pravu. Pepe i ne baš velikog fudbalskog znanja kojeg ima, pokvari svojim šizofrenim ponašanjem na terenu. Još se sećam kako je u duelu sa Rasingom mučki nogom udario protivnika po leđima, dok je ovaj ležao povređen na travi. Čovek je nervno labilan. Što se tiče same utakmice, možda bi i ostalo 0:0, da nije Pepe isključen, ali protiv ovakve Barselone, Real ne bi imao šta da traži u revanšu. Murinjo je preterao sa svojom postavkom igre. Neverovatan je podatak da je Barselona u prvom poluvremenu imala 70% lopte u svom posedu. Tačno je da protiv Barselone većini klecaju kolena, ipak Real ima par vrhunskih fudbalera i morao je Murinjo da igra daleko ofanzivnije. Šta reći za sudiju, u pojedinim trenucima delovao je potpuno izbezumljeno. Realno, više je za crveni karton bio start Adebajora nad Buskecom sa dve ruke, čak je postojala i namera, nego start Pepea nad Alvešom, možda je sudija mogao da mu progleda kroz prste. Takođe, par puta je propustio da kazni folirante žutim kartonima.
Mesiju svaka čast. Poseduje i znanje, talenat i disciplinu u igri. Čarobnjak na terenu. yes3

evo pravilo lijepo kazuje sta je sudiji ciniti kod onakvih startova ( pepe )

“Reckless” means that the player has acted with complete disregard to the danger to, or consequences for, his opponent. A player who plays in a reckless manner must be cautioned.
“Using excessive force” means that the player has far exceeded the necessary use of force and is in danger of injuring his opponent.. A player who uses excessive force must be sent off."

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ok...ali Real je uspeo da smori Barselonu koja je u poslednje tri utakmice sa Realom igrala možda i najslabije ali Pepe...
Šteta što nije ostalo 0:0, možda bi gledali više u fudbalu u revanšu, ovako, opet je zagarantovana utakmica koja će biti mnogo teška za suđenje :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ja Real nikad nisam voleo. yes3 Ponavljam, ovaj put je mogao Pepeu da progleda kroz prste, mada, i ako mu je dao crveni, valjda će se konačno opametiti. Ako poštuje pravila, onda je trebao i Adebajoru i Marselu zbog gaženja Pedra da da crvene kartone. Već u prvom poluvremenu se videlo da je izgubio kontrolu nad utakmicom, delovao je izgubljeno i odmah sam znao da će Pepe dobiti crveni posle onakvog pritiska fudbalera Barselone. Od Murinja smo navikli na onakve nastupe, bez obzira koliko ga kritikovali, stoji činjenica da je jedini trener poslednjih godina koji je sa svojim klubovima (Čelzi i Inter) uspevao da se suprotstavi Barseloni. yes3

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
real madrid - zaragosa 2 :3

ko je sad kriv - mozda stolice na stadionu ili sta.
mozda je barcelona opet kriva.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.11.2010
Poruka
124
Ljudi ne mogu da vjerujem ja igro keca na Real kvota bila 1.27 (U markama) i opet izgubi ooo majko moja obori me za 20 maraka (10 eura)
Nikad više ne igram sigurice :D

Natrag