Real Madrid C.F. ~ Los Galácticos

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
nije murinjo kriv što je jednostavno genijalan,da zvezdu vodi uzeo bi neki evropski trofej sad :D.naravno da će se povući i da će čekati šansu za kontru,to je logično protiv ovakve barselone koja ima 5-6 extra kvalitetnih igrača i kad im se ostavi prostor to je kraj.prvo pol ih je real nadigrao i bio bolji tako da i ta "defanziva" nije bila toliko loša.mislim da će barsa proći u finale lš ali sad su se pokenjali svi redom jer su shvatili da ipak neko može da im parira ;)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ramos: Pehar je sam "skočio" sa autobusa

Iako je Kristijano Ronaldo srušio Barselonu i doneo Real Madridu 18 godina čekani trofej u Kupu Kralja, šou Portugalcu "ukrao" je defanzivac Serhio Ramos. Španac je postao hit u gotovo svim svetskim medijima pošto je na proslavi pobede sa navijačima u Madridu ispustio pehar koji je stradao među točkovima autobusa!

00049491.jpg

Ramos se posle prespavane noći obratio javnosti na svom tviter profilu i u šali okrivio navijače za ovaj peh.

- Mislim da je pogrešno protumačeno ono što se dogodilo sa peharom. Jer, nisam ga ja ispustio iz ruke, on je sam iskočio kada je video oduševljene navijače Reala - napisao je Ramos.

Srećom po njega, a i za Real, livnica koja je pravila srebrni trofej već je imala u rezervi repliku koja će ubrzo ukrasiti vitrine "Kraljevskog kluba".

- Za ovakve slučajeve uvek imamo plan "B" - rekao je Federiko Alegre, vlasnik radionice koja je izradila glomazni pehar.

(sportal.rs)

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
nije murinjo kriv što je jednostavno genijalan,da zvezdu vodi uzeo bi neki evropski trofej sad :D.naravno da će se povući i da će čekati šansu za kontru,to je logično protiv ovakve barselone koja ima 5-6 extra kvalitetnih igrača i kad im se ostavi prostor to je kraj.prvo pol ih je real nadigrao i bio bolji tako da i ta "defanziva" nije bila toliko loša.mislim da će barsa proći u finale lš ali sad su se pokenjali svi redom jer su shvatili da ipak neko može da im parira ;)

kakva je genijalnost parkirati autobus u sesnesterac i braniti se sa jedanest igraca. nevidim tu nekakvu genijalnost. to je destrukcija igre.
drugo on nikada nebi bio trener zvjezde ili nekog malog tima ( za evropske prilike zvjezda je u ovom trenutku mali tim ) , ne zato sto ga nemogu platiti nego zato sto zvjezda nema para da kupi igrace kakvi njemu trebaju. bez lovatora kakav je abramovic, morati, perez taj genijalac je mrtav trener. sto neuzme npr. westhem i nedovede ga bar do prva cetri , nema sanse. lako je biti boss kad tata ima pare.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
To si u pravu ,ali treba steći i izgraditi ime da bi bio u poziciji da raspoložeš sa većim kešom. Murinjo je to uspeo.
Niste Crisis bili dovoljno dobri. Real je imao više šansi bez obzira na ..autobus :)
Barselona je dominirila sredinom drugog poluvremena ali nije dala gol, to je u situaciji kad jedna utakmica odlučuje veliki propust.

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
crysis; nisi objektivan kao i uvek,kao prvo ne znam koji autobus spominješ kad je real prvo pol bio dosta bolji.drugo pol je barsa bila bolja ali ne toliko da bi se reklo da ih je zgazila.produžetci su u najmanju ruku bili egal...a za murinja,on se proslavio sa portom kad je uzeo kup uefa i LŠ sa anonimnim igračima tad pa je posle prešao u čelsi,inter i real dakle sam se izborio za to.to je normalan put jednog uspepšnog trenera i igrača,da iz manje sredine ide u veću.to je isto ko da kažeš sad za mesija:"lako je njemu da bude najbolji kad igra sa ćavijem,inijestom,viljom..." da li bi tako igrao u almeriji?

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
spominjem ( autobus ) konstantnim branjenjem sa 11 igraca na svojoj polovini ili ako ti je lakse sa dva zida. ili igra sa sedam odbrambenih igraca,a bez klasicnog napadaca ili je po tebi lazni ronaldo klasicni napadac kojem je pomagao pepe u napadu, pa di maria u odbrani . ubica fudbala ( murinjo ) je primjenio taktiku koju je odigrao sa interom na camp nou. procitah negdje da je kapelo dobio nogu iz reala bas radi ljepote igre, e sad dal tako nesto ceka debila u skorije vrijeme ili ce prevagnuti susa trofeja ostaje da se vidi. i proguglaj malo pa vidi ko je tada igrao za porto. porto i benfika deru po portugalskoj ligi odkad znam za seba i nisu nimalo manji klub nego sto je celzi cak se moze reci veci. messi bi igrao svugdje isto jer majstor je majstor. messi mozda nezabija u svakoj utakmici al zato pogledaj broj asistencija.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
blago meni šta si sad napisao...ti spominješ konstantno branjenje sa 11 igrača ako si gledao ut video si da prvo pol barselona nije imala ni jednu šansu i da je real bio mnogo bolji(kao što je barsa drugo pol).ovo za kapela,ako je to bio izgovor što su ga oterali(a ne ne osvojena LŠ) onda ok,ali tad nije bio perez predsednik nego kalderon tako da se to ne može porediti.ako gledaš sada ovaj "defanzivni" real sa murinjom koji je najefikasniji tim kući u jačim evropskim ligama onda tvoja priča da je murinjo ubica fudbala "pije" vodu ;).ps,znam ja vrlo dobro ko je tad igrao za porto,anonimni igrači koji su sada vrlo poznadi fudbaleri i igraju manje više u boljim evropskim klubovima.ko je do tad čuo za deka,karvalja,fereiru,alenjičeva i td.vitor baia,žorž košta što su bili poznatiji jedino,fomirani fudbaleri.za mesija,da igrao bi i u almeriji super,i onda kad bi dodao loptu nekom hernandezu on bi promašio šansu i onda bi imao 2 asistencije za sezonu a ne "150" kao u barseloni ;)

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
kako da nije konstantno branjenje sa 11 igraca,i kako da napravi ijednu sansu kad treba proci dva reda igraca. barcelonina igra je kroz sredinu i kad udaris bunker kao murinjo u dva navrata ( inter, real ) kako da naprave sansu to je malo tezi slucaj. druga stvar ovako ste se branili i na vlastitom pasnjaku ( bernabeu )al sta zna di stefano, prica covjek gluposti. sto, slabe igrace je imao porto te godine . za te igrace skoro niko nije cuo zato sto se i dan danas portugalska liga jako slabo prati. ajde nemoj biti smjesan pa neigraju djeca od 12 godina u almeriji i tim takozvanim manjim klubovima, jedina je razlika sto ovi veliki imaju pare da kupe kvalitetne igrace od tako malih klubova pa se onda kurce kako razvaljuju.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pepe: Izvinite, zaneo sam se

Pepe: Izvinite, zaneo sam se

Defanzivac Reala izvinio se zbog načina na koji je proslavio gol Kristijana Ronalda u finalu Kupa kralja.

v204011p0.jpg

Pepe je podivljao posle pogotka Kristijana Ronalda u finalu Kupa kralja, koji je Real osvojio posle 18 godina, prošle srede na Mestalji. I dok su ostali saigrači grlili strelca, ispostaviće se, pobedonosnog gola, portugalski defanzivac se okrenuo ka navijačima Barselone i nepristojno gestikulirao rukama.

Nekoliko dana kasnije, kada su se strasti smirile, Pepe se izvinio.

"Želeo bih da se izvinim zbog načina na koji sam proslavio Ronaldov gol. Zaneo sam se zbog euforije koja je nastala u tom trenutku. Žao mi je zbog toga", izjavio je Pepe za "Marku".

(Beta, foto AP)

Poslednja izmena od urednika:
Natrag