Real Madrid C.F. ~ Los Galácticos

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
naravno da će pokazati 3 utakmice ko je bolji,ako je barselona bolja ona će to i pokazati.barseloni neće značiti cela sezona ako izgubi finale kupa i LŠ.death,jesam optimista zato što verujem murinju

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ESB spreman za LP:

sb-pitchi7bd.jpg

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Murinjo:''Ja odlučujem kako ćemo igrati, ne Di Stefano!''

Trener Real Madrida, Žoze Murinjo, veruje da Madriđani i Barselona imaju jednake šanse za osvajanje prvog trofeja ove sezone u kupu Španije.
On je kritikovao i klupsku legendu, Alfreda Di Stefana, zbog njegovih komentara o taktici Murinjove ekipe.

murinjo30251020110208070825.jpg

Dva španska giganta će večeras na ''Mestalji'' odmeriti snage, a jedna ekipa će dići prvi trofej od mogićih tri.

''Ne želim da kažem ništa neobično, jer nikad nema favorita u finalu. Oba tima imaju iste šanse za pobedu. Nadam se da ćemo da vidimo lep meč i da će na tribinama i ulicama proći bez incidenata. Ovo su tipične reči pred finale, ali iskreno verujem u njih. Igrao sam u mnogo finala protiv ekipa koje su bile bolje i jače od moje, ali smo svi bili ujednačeni. To je prirodna pojava kod finala'', istakao je ''Posebni'' i dodao.

''Ovo je moje prvo finale sa Realom, ali sam opušten. Iskusio sam mnogo utakmica kao što je ova, pa sam zato smireniji od trenera koji nikad pre nisu bili ovde. Naše samopouzdanje leži u teškom radu, kako bi postigli uspeh. Ako pobedimo, sjajni, ako ne, nastavićemo da radimo'', rekao je Žoze.

Legenda Reala, Alfredo Di Stefano, nije impresioniran taktičkom postavkom ekipe, što ne brine Murinja.

Di Stefano je Barsu nazvao ''lavom'', a Real ''mišem''.

''On je jedan od najvažnijih ljudi u istoriji Reala, za razliku od mene koji sam niko i ništa u tome. Ali ja sam trener i onaj koji odlučuje. Šta želite? Odluke su moje. Sto posto sam u ovom poslu, pa zato verujem da me je predsednik izabrao. A ko se ne slaže sa tim, ja tu zaista ne mogu ništa...'', dodao je Murinjo.

(sportske.net)

Hobotnica izabrala Real

Hobotnica Iker izabrao je danas Real Madrid da će pobediti Barselonu u sutrašnjem finalu španskog Kupa kralja, prenosi Beta. Hobotnica iz Tihog okeana ima 16 kilograma i nazvana je po golmanu Reala Ikeru Kasiljasu. On je u španskom gradu Benalmadena izabrao Madriđane tako što je uzeo sardinu sa cevi koja je imala grb tog tima.

00049377.jpg

Iker je za prvenstveni meč velikih španskih rivala pravilno izabrao da će utakmica biti nerešena, a sada treba da dokaže da prvi izbor nije bio slučajnost.

Iker je u petak, dan pre utakmice, plutao pasivno u akvarijumu, ne birajući sardinu ni sa jednog grba. Meč je završen 1:1.

Real i Barsa igraće i dve utakmice u polufinalu Lige šampiona.

(sportal.rs)

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
tek su jutros citam odvukli onaj autobus sa mestalje. inace nisam vidio da je neko sinoc ista tovario, samo sam vidio istu igru kao interovu pod murinjom, svih jedanest na svoju polovinu i kontra ako prodje prodje. kad mancini igra sa sedam odbrabenih igraca onda je on debilcina, a kad to radi murinjo onda je to genijalnost. nema sta prava ekipa koja istrci na teren bez ijednog spica. cudo.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Realov trofej pregazio autobus!?

00049455.jpg

Fudbaleri Real Madrida burno su proslavili pobedu nad Barselonom u finalu Kupa Kralja i osvajanje trofeja na koji su čekali dugih 18 godina. Odmah po završetku meča na „Mestalji" Madriđani su se „prebacili" u prestonicu Španije, na čuveni trg „La Cibeles", gde ih je dočekalo više desetina hiljada egzaltiranih navijača. Ronaldo, Murinjo i društvo defilovali su kroz gradske ulice u autobusu, tačnije na njemu, i šepurili se sa trofejom koji su „ukrali" iz vitrina najvećeg rivala. Ali, srebrna amfora se nije dugo zadržala u rukama pobednika, i po svemu sudeći ovih dana moraće da ide na „peglanje". Za to je „zaslužan" nespretni defanzivac Serhio Ramos, kome je, dok ga je ponosno dizao, trofej ispao iz ruke i završio ispod točkova autobusa, koji ga je dodatno nagnječio.

(sportal.rs)

Mala uteha za navijače Barselone :)

tek su jutros citam odvukli onaj autobus sa mestalje. inace nisam vidio da je neko sinoc ista tovario, samo sam vidio istu igru kao interovu pod murinjom, svih jedanest na svoju polovinu i kontra ako prodje prodje. kad mancini igra sa sedam odbrabenih igraca onda je on debilcina, a kad to radi murinjo onda je to genijalnost. nema sta prava ekipa koja istrci na teren bez ijednog spica. cudo.

Jeste, utakmica je ličila na prvu iz dvomeča sa Interom prošle godine. Real je napravio blok na sredini i Barselona ništa nije mogla da uradi gotovo celo prvo poluvreme. Mada mislim da se nisu kao prošle godine protiv Intera toliko istrošili, svesno su nastavili da igraju onako kako je Real hteo, sporo i sa puno prekida. Imala je Barselona igru u drugom delu ali loše kretnje u napadu i indisponiranost Vilje nisu rezultirali golom. Real ipak imao više šansi kako god da je igrao yes3

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
svaka njima cast za pobjedu , cestike. al kako je murinjo dosao do nje , fuj. samo od almerije i slicnih ekipa se moze ocekivati onakva igra. molim boga da neprodju u finale LP-a jer ce to onda biti najgore finale ikada.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
svaka njima cast za pobjedu , cestike. al kako je murinjo dosao do nje , fuj.

Pa drugačije ne može doći, osim iz ovakve igre, nekome se ne sviđa nekoga baš briga, pamtiće trofej ili će trofej da bude opravdanje. Onakav blok očekujem u prvom meču polufinala ali več u revanšu...biće problema...za Real...već viđeno yes4

Natrag