Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Kakav ''kult licnosti'', sta pricas ti???
Ja pričam na osnovu dokaza iz Biblije.
Ne klanjas se svesteniku, zasto izmisljas?
A šta vi radite nego to. Biblija jasno ukorava takvu praksu.
Ti kao bivsi Pravoslavac(sto naravno nisi, samo se predstavljas),
Riječ pravoslavac ide malim slovom ako nije na početku rečenice. Pišeš velikim slovom zbog toga što ne znaš ili milsliš da time dokažeš da ste vi veliki vjernici.
trebao bi znati da je poljubac u ruku i naklon u srba a i drugih naroda bio znak pozdrava.
Opet promjena riječi i umanjivanje onoga što se naziva idolopoklonstvo. Na tvoju žalost Biblija govori drugačije. Isus nije nikoga ukorio, Petar jeste i anđo jeste. Pa srbi uglavnom i jesu pagani.
Sve do nedavno se dok je moj deda bio ziv, govorilo ''ljubim ruke'' kada se ulazilo u kucu i to je bio znak pozdrava, pa se i doslovno cinilo..
Deda nije religijska osoba. To mi je već poznato iz Biblije kome se i zbog čega klanjalo.
Znaci to je bio pozdrav u znak postovanja.
Opet isto, nije kurva nego eskort dama. Vi ste još gore uradili vi ste potpuno promijenili riječ.
U crkvi se to zadrzalo i nije pogresno.
U crkvi je to idolopoklonstvo. I jeste pogrešno.
Sto se tice ikona, isti je smisao, ''odavanje postovanja'' a ''ne klanjanje u smislu obozavanja''.
Biblija te demantuje sa primjerom zmije koju je cas Asa spalio i sa apostolom Petrom. Pa odaješ poštovanje predmetu.
Ti bi izgleda osudio i svestenike u Hramu koji su se klanjali pred kovcegom zaveta..
Nađi primjer da se neko klanjao predmetu da je to bilo u pozitivnom svijetlu. Klanjanje pred predmtu nije i predmetu. Nađi da se neko klanjao predmetu da je u pozitivnom svijetlu.
Ne vredi sa vama ni pricati, vi sve izvrcete,
Upravo to ti radiš.
a ni u cemu ne vidite smisao jer ste zaslepljenih umova...
Sve što kažeš za nas važi za tebe. Biblija otkriva vaše idolopoklonstvo.
Poslednja izmena: