Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Jesu.
Vidi kako su "catharoi" i "perfecti"
Nije to nego katolici skandalci i pravoslavci raskolnjikovi, a može i raskolnici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jesu.
Vidi kako su "catharoi" i "perfecti"
Nemam nameru da gledam šta je lažni "nastavnik" postavljao kao odgovor.
Hoće prljavu igtu. Najobičnija kukavica koja izaziva nekakvim kopiranjem. Pa kad je tako hrabar, neka postavi linkove gde je kopirao. linkove stranica na Facebooku. Ako sme. Neka postavi.
Nije mu uspelo ovaj put, nece ni drugi put. Ali sve jedno, ja bih vas pozvao sve, da ga prijavimo, mislim da ovo stvarno vec prevazilazi sve moguce granice, dokazuje s kim imamo posla, i ako se ne borimo njihovim sredstvima, cime cemo? Argumentima mozda?
Mislis? U cemu da me porazi ako ga prijavim? A sta ako sutra dobijete ban zbog njega svi? Ako vam podmetne? Ko ce pisati? Zar ne vidis da su sve rasterali? To im je taktika.Ako postupiš kao on, onda te je porazio. Osim toga, Tripo na forumu je kao "strašilo na ulazu u adventistički tor".
E tako, a sad gospodin Tripo nek se dici "svojim duhom". A to je duh izazivanja reakcije, da bi se sagovornik nagnao da neprimereno odreaguje i tako ga uklone. Duh podmetanja.
Nije mu uspelo ovaj put, nece ni drugi put. Ali sve jedno, ja bih vas pozvao sve, da ga prijavimo, mislim da ovo stvarno vec prevazilazi sve moguce granice, dokazuje s kim imamo posla, i ako se ne borimo njihovim sredstvima, cime cemo? Argumentima mozda?
Ako postupiš kao on, onda te je porazio. Osim toga, Tripo na forumu je kao "strašilo na ulazu u adventistički tor".
Mislis? U cemu da me porazi ako ga prijavim? A sta ako sutra dobijete ban zbog njega svi? Ako vam podmetne? Ko ce pisati? Zar ne vidis da su sve rasterali? To im je taktika.
Ma nije njemu do razgovora i dokazivanja, vec da moze sve bi vas rasterao, da smo na ratistu pobio bi nas.
Dok sa druge strane uziva u tome da pise protiv nas, on uziva da se mi sa njim raspravljamo. Treba mu uskratiti to zadovoljstvo. To mu je najveca kazna da ne moze da pise. Jer cim mu odgovoris ti si mu dao satisfakciju i podstakao njegov ego, to mu je hrana, on se hrani time, jer misli da nas uzasno nervira, izivljava se nad nama podmecuci nam svakojake lazi, cekajuci reakciju da se mi iznerviramo. I time da nas ukloni.
Zar takvoj osobi treba dopustiti izivljavanje i pisanje, ne samo izivljavanje nad nama, nego i nad drugima koji bi mozda ucestvovali u diskusiji da njega nema?
Bojim se, ne da ovo predstavlja ruznu sliku adventizma, oni su sebe vec upropastili, vec da skodi i Hriscanstvu i nama uopsteno. Zato kazem.
Ovde bi trebalo da biti mnostvo ljudi koji zive svoju veru i svedoce svojim zivotom svu lepotu Hriscanske vere. Ali nema ih! A sta mislis zasto? Pa rasterali su ih. Napali ih, izazvali ih, optuzili i naruzili!
Nego mozda si ti u pravu, mozda je ovaj forum zaista postao brana protiv adventista! Samo ovaj forum nikada nece doziveti da na njemu zazive lepe Hriscanske teme, upravo zbog toga sto vlada borba i rat, nikada nece svedociti o Hristu i evandjelju. I meni je zbog toga neizmerno zao.
Mislis? U cemu da me porazi ako ga prijavim? A sta ako sutra dobijete ban zbog njega svi? Ako vam podmetne? Ko ce pisati? Zar ne vidis da su sve rasterali? To im je taktika.
Ja znam da ti volis sa Tripom da se raspravljas, volim i ja, argumenti su mu nikakvi, ali cemu to kad mi nemamo normalnu diskusiju?
Bojim se, ne da ovo predstavlja ruznu sliku adventizma, oni su sebe vec upropastili, vec da skodi i Hriscanstvu i nama uopsteno.
Secas se da je banovao Taramanu,
amo ovaj forum nikada nece doziveti da na njemu zazive lepe Hriscanske teme,
Mislis? U cemu da me porazi ako ga prijavim?
A sta ako sutra dobijete ban zbog njega svi? Ako vam podmetne?
Ko ce pisati? Zar ne vidis da su sve rasterali? To im je taktika.
Ma nije njemu do razgovora i dokazivanja, vec da moze sve bi vas rasterao, da smo na ratistu pobio bi nas.
Pa nismo mi u pitanju Slape, nego i buducnost ovog foruma, ja zaista nemam s kim razgovarati osim sa tobom Shoneom, Antonijom, Jovanom Adrijanom koji ponekad svrati.. Svi ostali su otisli zbog navalentnosti doticnih jer to nije normalna komunikacija, to je izazivanje, bombardovanje i vredjanje.. To je rasterivanje neistomisljenika.
Zar im treba ovo dozvoliti?
To je moguće jedino ako mu je "pajdaš" netko od onih koji nas mogu banirati. A ako je tako, onda o nama ne ovisi ništa, ponašali se ovako ili onako.
Njihova taktika ovdje upravo je njih i koštala. Ja mislim da samo poremećen čovjek može doći ovdje, čitati i poželjeti da postane adventist sedmog dana.
Potpuno te razumijem. Ali ako dvojiš - "otjerati njega" ili otići s foruma - ja ti predlažem: ne spušaj se na njegov nivo prljavštine i ne napuštaj forum.