Član
- Učlanjen(a)
- 26.04.2013
- Poruka
- 240
E to i mene zanima. Da li naruciti odavde Raspberry Pi ili traziti na e-bayu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nadam se da je dozvoljeno pitati: kako i gde kupiti Raspberry Pi po najpovoljnijoj ceni ?
Konkretno mene interesuje nabavka radi prikljucivanja na LED TV Samsung 32D5000 i koriscenje XBMC
Da li je bolje kupiti u inostranstvu ili ovde ( Srbija,Hrvatska) ?
Ako ne moze na forum ,. moze na PP.
Hvala !
[TABLE]
<tbody>[TR]
[TD="align: center"][B]RS Stock No.[/B][/TD]
[TD="align: center"] [B]Qty[/B][/TD]
[TD] [B]Description[/B][/TD]
[TD="align: center"] [B]Unit Price[/B][/TD]
[TD="width: 100, align: center"] [B]Goods Value[/B][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]756-8308[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: left"]Raspberry Pi Type B Single Board Computer 512MB[/TD]
[TD="align: right"]27.40€[/TD]
[TD="align: right"]27.40€[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Case-CLR[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: left"]Raspberry Pi Type B Case - Clear[/TD]
[TD="align: right"]5.06€[/TD]
[TD="align: right"]5.06€[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3, align: right"][/TD]
[TD="align: right"] Running Total[/TD]
[TD="align: right"] 32.46€[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 4, align: right"]Standard Delivery [B](Despatch expected within 1 week(s))[/B][/TD]
[TD="align: right"]6.28€[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 4, align: right"] [B]Order total[/B][/TD]
[TD="align: right"] [B]38.74€[/B][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
</tbody>[/TABLE]
http://raspberrypi.rsdelivers.com/default.aspx
Ispostavlja se da je potrebno platiti licencu za mpeg2 kodek. Zna li neko foru da se to uradi za 0 dinara?Pozdrav,
nabavio sam Raspberry Pi i na njega instalirao OpenELEC 3.2 (XBMC 12.2 Frodo), koji dolazi sa ugradjenim pvr.iptvsimple add-onom.
Svi add-onovi rade isto kao na PC, reprodukcija HD videa sa Much Movies, streamova sa Navi-x i sl.
Ali streamovi na pvr.iptvsimple pustaju samo audio. Nema slike.
Guglao sam, ali nisam nasao rjesenje. Dali nedostaje neki codec?
Ima li iko ideju kako rijesiti problem? Povjerenje0?
Ispostavlja se da je potrebno platiti licencu za mpeg2 kodek. Zna li neko foru da se to uradi za 0 dinara?
Ovaj deo si izgleda promašio.Sve što radi na pc ,tj windows,radi na obe platforme XBMC Rasppbery Pie.
Svi skinovi svi addoni jedino ima problem sa nekim kodecima,ali može da se pravaziđe to.(lista tipa t2 slovenija ne prikazuje sliku,kao ni strimove sa Tvheadend).Rade addoni MuchMovies, IceFilmsi,1channel,navix..........
53 stepena ne prelazi ,u providnom kućištu
Ubaci SD karticu u foto aparat,formtiraj i biće fabrički formtirana..(ovo se radi kad je pc nevidi jer je formtirana pogrešno ili je u nekom neprepoznatljivom formatu).ajde drugari moze pomoc,imam raspberry pi i sad hocu da ubacim xbmc preko sd kartice,img sam nasao i skinuo zadnji,nasao i win32 disk,idem sve kako je objasnjeno na jednom linku,ali nikako nemogu da dobijem write da pokrenem ubacivanje img na sd karticu,znate li gdje mi koci,kazu treba formatiranje sa fat32,ali u mene sd kartica od 8 giga,pomagajte sta da radim
izgleda da je komp nikako ne prepoznaje,da li je to slucaj sa sd karticom 8 giga,ili nesto ne stima kako treba
[url]http://serbianforum.org/threads/xbmc-i-rad-sa-njim.331066/page-10#post-1182113[/url]