Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
i ja koristim jdownloader mada ocigledno ne koristim sve njegove mogucnosti,naime ja cekam 15 minuta i cekam i cekam...
kako da ne cekam?
ja sam skonto kad sam skino od tebe boki onaj usdownloader da on ima trojana
Imam veliki problem sa USDownloader-om. Naime perogram je savrseno radio do pre nekih mesec dana. Kada ubacim link samo mi prikaze u donjem uglu poruku:
GETTING THE LINK...LOOKING FOR THE SITE...
Nece ni da mrdne sa skidanjem.Sta sve nisam probao i nista. Inace koristim IPCHANGER-ETH fajl za rekonekciju rutera i on radi svoj posao OK, ali me cudi da USD uopste nece da pocne sa skidanjem! Molim za pomoc ako neko moze da mi pomogne! smile3
Boki pokusao sam da apdejtujem nekoliko puta rucno na opciji update u podesavanju i to sa razlicitih servera:
Blackmanos!
Index of /USD
Universal Share Downloader - Dimonius page
http://www.dimonius.ru/USD/
Ali i dalje nece. Pomislio sam da ga ne zeza mozda antivirus ESET SMART SECURITY. Njega sam deinstalirao i ponovo pokrenuo USD ali nece. Neznam da mi nije telekom mozda zakljucao neke rutere pa da mozda zbog toga nece. Ovaj program sam koristio vise od godinu dana i radio je perfektno do nedavno kada sam reinstalirao windows i normalno podesio novi kao sto je bio ranije ali USD ni da mrdne. Neznam sta da radim!