MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 17.11.2012
- Poruka
- 3.085
Ja bih samo dodao i izduvavanje slota, za slucaj da je prasina upala u slot i da zbog toga se gubi kontakt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo ti ovde pokazano kako ubaciti:Joj, pokuaat cu to otvoriti, nek mi je bog na pomoci, hehe, nisam nikad to otvarao. Otvarao sam, cvrsto je, ali mogu ce da se zaprljalo. Nisam trenutno kod kuce, oa cu otvoriti. Logicno je da je u pitanju problem sa ramom, tako da mislim da nije u pitanju nikakv program, virus i sl. Zato me je upozoravalo nekoliko dana, problem sa ramom. Veceras cu ga otv. Ako moze samo jos savjet kako se to skida. Vidio sam neke sarafice pozadi, to se valjda odvrne i skine... Dakle, jos to mi recite, jer znam,ako odnesem majstoru, naplatit ce mi, a mozda ce samo ocisititi, odnosno uraditi to sto ste mi rekli...
https://www.youtube.com/watch?v=j18ojo572ZU
Joj, pokuaat cu to otvoriti, nek mi je bog na pomoci, hehe, nisam nikad to otvarao. Otvarao sam, cvrsto je, ali mogu ce da se zaprljalo. Nisam trenutno kod kuce, oa cu otvoriti. Logicno je da je u pitanju problem sa ramom, tako da mislim da nije u pitanju nikakv program, virus i sl. Zato me je upozoravalo nekoliko dana, problem sa ramom. Veceras cu ga otv. Ako moze samo jos savjet kako se to skida. Vidio sam neke sarafice pozadi, to se valjda odvrne i skine... Dakle, jos to mi recite, jer znam,ako odnesem majstoru, naplatit ce mi, a mozda ce samo ocisititi, odnosno uraditi to sto ste mi rekli...
Kako mislis da skeniram u potrazi za sistemskim greskama?
sfc /scannow
Kako mislis da skeniram u potrazi za sistemskim greskama? Da resinstaliram sistem ili...? Ma vrijeme je izgleda da mu sistem osvjezim, ali mozda ne bi bilo lose da i ram izvadim, ocistim i sl. Sacekat cu jos komentara na ovaj izvjestaj koje je ponudio who crash...Najbolje ti reinstaliraj sistem,cista instalacija.Ako to ne resi ,nece nista.Moze biti neki konflikt medju drajverima...skeniraj u potrazi za sistemskim greskama.
Kako mislis da skeniram u potrazi za sistemskim greskama? Da resinstaliram sistem ili...? Ma vrijeme je izgleda da mu sistem osvjezim, ali mozda ne bi bilo lose da i ram izvadim, ocistim i sl. Sacekat cu jos komentara na ovaj izvjestaj koje je ponudio who crash...
Kako mislis da skeniram u potrazi za sistemskim greskama? Da resinstaliram sistem ili...? Ma vrijeme je izgleda da mu sistem osvjezim, ali mozda ne bi bilo lose da i ram izvadim, ocistim i sl. Sacekat cu jos komentara na ovaj izvjestaj koje je ponudio who crash...
http://www.memtest86.com/download.htm