Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nedaj se Sendi, imas moju podrsku. :mrgreen::D

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Delija, pravi džentlmen. yes3 :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Kao i uvek. yes3 :mrgreen: Nije to lepo Tito da se tako podsmevas urednici. :mrgreen: Ti bas zelis da budes neki remetilacki faktor na forumu. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Kao i uvek. yes3 :mrgreen: Nije to lepo Tito da se tako podsmevas urednici. :mrgreen: Ti bas zelis da budes neki remetilacki faktor na forumu. :mrgreen:

Izvini Delija prijatelju što kvarim ovu forumsku idilu, neću više nikad. yes3 :lol:

Ma urednica izlapela, ko joj je kriv, nek trpi sad malo, ne bi ni ona nas štedela. :lol:

I Delija prijatelju, još nešto: Ne znam da li si to uradio da bi ispao još veći džentlmen i skrenuo pažnju sa Sendi, ali postavio si dvaput za redom istu pesmu. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ja tek sad sve ovo vidim, bas ste piskarali, ispadoh izlapela... E, Tito, nije to lepo i zasto Deliju nisi brze - bolje citirao? :lol:
Delija, pa sta tebi bi? :???: :lol: Jos cekamo Tita da omasi :D

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Izvini Delija prijatelju što kvarim ovu forumsku idilu, neću više nikad. yes3 :lol:

Ma urednica izlapela, ko joj je kriv, nek trpi sad malo, ne bi ni ona nas štedela. :lol:

I Delija prijatelju, još nešto: Ne znam da li si to uradio da bi ispao još veći džentlmen i skrenuo pažnju sa Sendi, ali postavio si dvaput za redom istu pesmu. :lol:
Auuuuu, nemoj tako da se obracas urednici.:acute::D Stvarno nam je losa opozicija na ovom forumu. :mrgreen:
Naravno da sam namerno to uradio da bih skrenuo paznju sa Sendi. yes3 :mrgreen:

Sendi: Znam koja mi je dijagnoza. yes3 :mrgreen: Zarazila si i mene tim svojim zbunjujucim virusom. :lol:
Slazem se sa tobom, vredni smo, fizikalisemo ceo dan, pa nam je pala koncentracija. Nismo ko ovaj Tito koji je razbibriga i koji terorise nas ugledne clanove foruma :mrgreen:, ali je i lezilebovic. :D Od kako je postao master, uhvatilo ga je neko forumsko ludilo. :mrgreen: :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ja tek sad sve ovo vidim, bas ste piskarali, ispadoh izlapela... E, Tito, nije to lepo i zasto Deliju nisi brze - bolje citirao? :lol:
Delija, pa sta tebi bi? :???: :lol: Jos cekamo Tita da omasi :D

Ma ja reko da ga poštedim tog blama, ali nisam trebao. :diablo: :mrgreen: Ja da pogrešim? Paaa, greši li bog nekad?:dntknw: :lol:

Slazem se sa tobom, vredni smo, fizikalisemo ceo dan, pa nam je pala koncentracija. Nismo ko ovaj Tito koji je razbibriga i koji terorise nas ugledne clanove foruma :mrgreen:, ali je i lezilebovic. :D Od kako je postao master, uhvatilo ga je neko forumsko ludilo. :mrgreen: :D
E, pa, kad ne znaš kako je to biti master, ne vredi da ti pričam. :dntknw: :mrgreen:

[video=youtube;Xa-nolVzlkA]YouTube - RAINBOW LIVE IN MUNICH 1977 - Kill The King[/video]

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ma ja reko da ga poštedim tog blama, ali nisam trebao. :diablo: :mrgreen: Ja da pogrešim? Paaa, greši li bog nekad?:dntknw: :lol:
E, pa, kad ne znaš kako je to biti master, ne vredi da ti pričam. :dntknw: :mrgreen:
Pazi njega, umislio covek da je neko savrsenstvo. :mrgreen: :D Mislim da je bolje da imas titulu forumske lude.:mrgreen::D
Mene ne interesuje da budem master, ja zelim mnogo veci polozaj. :mrgreen:

Salim se ja malo. yes3

Dobro je da forum ima ovakvog lika
Tito Pulo je nas ponos i dika. yes3 :mrgreen: :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Delija, momak, ne želi biti master
ambiciju ostvariće tako što je fin