PVR IPTV Simple i Live TV u XBMC

Učlanjen(a)
10.05.2014
Poruka
75
Trebam pomoc nemogu da nadjem pvr m3u for xbmc molim neko da mi pomogne samo mi treba m3u hvala

Učlanjen(a)
11.05.2014
Poruka
1
Pre neki dan sam intalirao XBMC 13.0 Gotham, malo se zezao, pogledao po neki film... juce sam hteo da "namestim" i live TV i tu se javlja problem.. instalirao sam PVR IPTV Simple 1.9.3 (imam win 8.1) ali kad udjem u live TV nema kanala...gde gresim?

Učlanjen(a)
21.12.2012
Poruka
420
Daj !!!! Izgleda da mora svakom ponaosob da se odgovara...
Ispratite uputstvo za instalaciju, pa kad onda naiđete na problem napišite ga ovde.
Pitanja stalno ista,da ste uradili po uputstvu ne bi pisali ovde.......isto važi i za logoe i za epg i za komplet PVR

Ja instalirao po uputstvu i napravio m3u po uputstvu ali nece nikako da pusti. Kada kliknem na kanal samo stoji working i onda nista. Probao sam stream na vlc playeru i dobar je pa me interesuje sledece: jel mora da se odrade koraci za epg i logoe da bi radilo gledanje kanala tj da li je dovoljno samo da instaliram simple pvr i da mu kazem path do m3u fajla

Ako http prolazi za VLC proćiće i za XBMC (doduše ne baš uvek ,ali 90% radi ,bez da se nešto promeni)
Nisu ti potrebni ni EPG ni Logo strim bi morao raditi.Pošto ti se pojavljuje icon "Working" pretpostavljam da ti se naziv kanala pojavio u listi i da si ga pokrenuo iz liste.
Onda je verovatno to onaj strim koji ulazi u 10 % i mora se nešto izmeniti.Probaj neki drugi,proradiće samo polako :)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
9
Ja instalirao po uputstvu i napravio m3u po uputstvu ali nece nikako da pusti. Kada kliknem na kanal samo stoji working i onda nista. Probao sam stream na vlc playeru i dobar je pa me interesuje sledece: jel mora da se odrade koraci za epg i logoe da bi radilo gledanje kanala tj da li je dovoljno samo da instaliram simple pvr i da mu kazem path do m3u fajla

Član
Učlanjen(a)
21.09.2009
Poruka
14
Ispratite uputstvo za instalaciju, pa kad onda naiđete na problem napišite ga ovde.
Pitanja stalno ista,da ste uradili po uputstvu ne bi pisali ovde.......isto važi i za logoe i za epg i za komplet PVR

Ako http prolazi za VLC proćiće i za XBMC (doduše ne baš uvek ,ali 90% radi ,bez da se nešto promeni)
Nisu ti potrebni ni EPG ni Logo strim bi morao raditi.Pošto ti se pojavljuje icon "Working" pretpostavljam da ti se naziv kanala pojavio u listi i da si ga pokrenuo iz liste.
Onda je verovatno to onaj strim koji ulazi u 10 % i mora se nešto izmeniti.Probaj neki drugi,proradiće samo polako :)
na pravi mi logo za (podvrska radio) ako moze

Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
9

Jeste uredno se pojavi kanal ali nikako da pusti. Nista probavam dalje :) hvala

Učlanjen(a)
07.03.2013
Poruka
5
Ljudi ja uopste u opciji nema PVR Clients? Sta da radim, pvr iptv je enable ali ne mogu da ga nadjem,sta da radim kako to? Unapred zahvalan

Natrag