Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imam, 12.3 frodo, a citam da taj novi 1.9.3 client nece da radi.. kad bi instalirao gotham verziju, da li bi moglo, hvala
pozdrav, prvi put sam ovde, dosta sam preko foruma uradio stvari i radi, ali ovo TV LIVe nikako da skontam.. koji pvr client treba skinuti.. jer ovi sto dodju na xbmc ni jedan ne radi, hvala
Dobrodosao na forum.Imam, 12.3 frodo, a citam da taj novi 1.9.3 client nece da radi.. kad bi instalirao gotham verziju, da li bi moglo, hvala
Gde ti je problem?Pozdrav svima.
Vidim da koristite XBMC za gledanje TV.
Pokusao sam da podesim ali bezuspesno. Moze li mi neko pojasniti proceduru kako da podesim da mi radi TV.
Hvala unapred.
Nema na cemu, SerbianForum, najbolji forumhvala, na brzom odgovoru, instalirao sam "gotham verziju" i stavio sam 1.9.3 prihvatio ga i radi, cak sam instalirao vas addon plejer i to mi je ocitalo.. e sad kako pravitu tu listu, to mi je nepoznato jos.. sigurno ima neka procedura kako u opcijama..
hvala
#EXTINF:-1 tvg-id="Sport Klub 1" tvg-name="Sport Klub 1" tvg-logo="Sport Klub 1 HD",Sport Klub 1 HD