Prvi Greh ?

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Žene me navode da imam bludne misli. One su krive a ne ja, zato što su mi neke dozvolile da ih nagovorim na bludničenje, ooo, Dante je trebao da izmisli još jedan krug pakla i to samo za mene, okorelog bludnika. Veštice su to. Mene su opčinile. Žene opet treba spaljivati, da, da, spaljivati ih treba i to baš sve žene, kad umru, ako su pre toga izrazile želju da budu spaljene posle smrti, onda ih treba bez milosti spaliti. pa da vidiš, brale, šta je pi.kin dim ...
Dami je znati šta je Bog mislio kad je stvarao ženu. Da nas nagradi ili kazni?

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
piše u Bibliji
.. no čovjeku se ne nađe pomoć kao što je on..
Postanak 2:20

btw
kad češ opet doči ko izabela ?

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Isus je i kritikovao ljude sto ne postuju zakone iz starog zaveta o ubijanju neposlusne dece

“You have a fine way of setting aside the commands of God in order to observe[SUP][c][/SUP] your own traditions! [SUP]10 [/SUP]For Moses said, ‘Honor your father and mother,’[SUP][d][/SUP] and, ‘Anyone who curses their father or mother is to be put to death.’[SUP][e][/SUP] [SUP]11 [/SUP]But you say that if anyone declares that what might have been used to help their father or mother is Corban (that is, devoted to God)— [SUP]12 [/SUP]then you no longer let them do anything for their father or mother. [SUP]13 [/SUP]Thus you nullify the word of God by your tradition that you have handed down. And you do many things like that.”

spedy kad ces da objasnis bilo sta sto te pitam,i, objasni mi i ovo, da li si za ubijanje neposlusne dece, i ako nisi zasto nisi, isto vazi i za ROPSTVO, sam si branio bozije zakone, ili ih brani ili nemoj da pricas ni izabeli ni nama da si hriscanin

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Žene me navode da imam bludne misli. One su krive a ne ja, zato što su mi neke dozvolile da ih nagovorim na bludničenje, ooo, Dante je trebao da izmisli još jedan krug pakla i to samo za mene, okorelog bludnika. Veštice su to. Mene su opčinile. Žene opet treba spaljivati, da, da, spaljivati ih treba i to baš sve žene, kad umru, ako su pre toga izrazile želju da budu spaljene posle smrti, onda ih treba bez milosti spaliti. pa da vidiš, brale, šta je pi.kin dim ...
Dami je znati šta je Bog mislio kad je stvarao ženu. Da nas nagradi ili kazni?

:roll:

zene ne treba spaljivati bez obzira na dim koji bi se tada pojavio, zene su za nesto drugo

Natrag