Protestantizam i njegovi plodovi

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Otkud znaš da i on to ne radi? Ne budi tako siguran. No sve i da je istina to što za njega tvrdiš, poenta mog komentara je da oni odbacuju od Boga očišćeno i drugima nameću jaram koji je Bog skinuo.
Znam, on to sigurno ne radi. On zivi ono sto ispoveda, samo sto veruje pogresno..

To su uradile vlade drzava, finansijski sistemi, a ne crkve.

To su vlade koje su birali protestanti, tamo vlada demokratija!

Znaci, sam narod je birao i dobio sta je hteo, a to je kapitalizam, koji je samo izgovor za takmicenje i brzo bogacenje, iskoristavanje ljudi i njihovo porobljavanje!

Ne mozes da se vadis , kao sto ne mozes da ih pravdas ni dan danas kada podrzavaju vladu koja ratuje po svetu pljacka i zlostavlja, koja podstice seksualnu jednakost, homoseks i nizak moral!

Bankarski sistem drze tajna drustva, Rokfeleri i Rotsildi.. itd..

To nema nikakve veze, narod koji je vecinom protestantski dobro vidi sta im vlast radi, i umesto da se pobune oni to cak i podrzavaju!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Opet sukob u Ukr. toga nema u protest. da protest, ratuju međusobno.

Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
Ja nisam u niti jednoj COZ

Danas ne postoji niti jedna poznata COZ
koja je u 100% istini.

SVE skrenuše!

Čak i one COZ koje imaju 99% istine
i 1% LAŽI spadaju pod ono:
1% OTROVA u 99% zdrave hrane je OTROV!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Najniži stepen korupcije Danska, Švedska, Finska itd.

Misliš da je to zbog toga što su Boga protjerali iz ovih država? Hoćeš reći da je Bog izvor korupcije?

U ovim državama, približno samo 15% onih koji se deklariraju vjernicima protestantima vjeruje u Isusa Krista koji je Bog. OK, nitko sretniji od jehovaca, svi će se pridružiti njima. I Skandinavija će promijeniti ime, zvat će se Raselandija.

Blagoslovio te Trojedini Bog.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
To nema nikakve veze, narod koji je vecinom protestantski dobro vidi sta im vlast radi, i umesto da se pobune oni to cak i podrzavaju!

Bozja crkva nema veze sa tim, niti sa politikom, niti sa drzavom.

Formalni protestanti mozda i imaju, i glasaju i nesto podrzavaju, mada je ateizam i sekularizam danas svuda u svetu, pa je u tom smislu i izraz "PROTESTANTSKE DRZAVE" pogresan, i osuda protestanata prema tome lazna.

Natrag