Proricanje preko golova, minuta, rođenja i imena.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Čekamo igranku

Kako teče rasprava sa katolikom o tome šta je duša.

katolik---Čovjekovo zemaljsko umiranje je posljedica Adamova grijeha. A ono što Bog daje, čovjekova duša, je besmrtno.

ja---A duša je ...

To su sinovi Vale, koju dade Lavan Rahilji kćeri svojoj i ona ih rodi Jakovu; svega sedam duša. Post. 46, 25

katolik----Još nisi nabavio Novi zavjet!?

ja----Djela apostolska 27,37 A svih nas je u lađi bilo dvjesta sedamdeset i šest duša.

:beee::beee::roll::roll::beee::beee:

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Lažni prorok, lažni advent. i lažni hrišćanin kaže da Isus dolazi 2024.

Već je lagao 7. dec. 2022. Lik definitivno ima neki mentalni problem.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Malo iz grupe na FB.

Ne pise da imaju 'Isti Duh'
-----------------
Solomon piše da je isti duh ljudi i životinja. Duh životni.

Mozes ti ponavljati do besvesti, ali to opet ne cini tvoju argumentaciju tacnom.

Solomun jeste napisao da IMAJU ISTI DUH, ali to ne znaci da on ne pravi razliku izmedju njih, jer je napisao da ljudski duh ide na nebo a zivotinjski pod zemlju, cime je obesmislio tvoju tvrdnju da ne postoji razlika!

Razlika je u nadi u vaskrsenje!

Zivotinje nemaju nadu da ce vaskrsnuti a ljudi imaju, i zato Bog ne uzima njihov duh nazad!

Iz ovoga proizlazi cinjenica da to nije samo "energija" kao sto ti tvrdis, vec i "licnost", jer Bogu ne nedostaje energije da ne moze vaskrsnuti, ali mu treba covekova jedinstvena licnost da bi ga mogao vratiti! Svaka licnost je jedinstvena i neponovljiva i zato je Bog uzima nazad! Inace bi morao da kopira coveka (a kad bi to radio po secanju, onda ne bi vracao u zivot - vec stvarao kopije!

Vi nikako da shvatite da je svaki covek neponovljiv, da se ne moze kopirati i vratiti "po secanju" jer to onda ne bi bio ISTI TAJ COVEK!

Nesto mora biti sacuvano, neka informacija, nesto jedinstveno od svake osobe - inace pravis KOPIJU PO SECANJU!

Evo ja mogu uz pomoc vestacke inteligencije da ozivim i Elivisa, mogu da ubacim njegov glas pokrete, pa ce vestacka inteligencija da ga ozivi na ekranu, a ti neces primetiti razliku, jer on prica peva i ponasa se isto! To su vec uradili! ALI TO NIJE ON - VEC KOPIJA!

BOG DAKLE NE KOPIRA LJUDE, ON VRACA U ZIVOT! I ZATO MORA IMATI NESTO JEDINSTVENO OD SVAKE OSOBE - NESTO NEPONOVLJIVO! NESTO STO NE BIVA UNISTENO ZAJEDNO SA TELOM!

TO JE DUH!

Evo citaj u bibliji sta Isus kaze dok umire:

"OCE PRIMI DUH MOJ!"

Kad Stefan umire on govori:

"GOSPODE ISUSE PRIMI DUH MOJ!"

Ne mole ovi da Bog primi njihovu "ENERGIJU" nazad, vec da primi njihovu "LICNOST" nazad.

Ti ne shvatas koliko je svaki covek poseban.. Biblija je apsolutno protiv tebe, a ti nisi ni svestan do koje si jeresi pao..

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Vi nikako da shvatite da je svaki covek neponovljiv, da se ne moze kopirati i vratiti "po secanju" jer to onda ne bi bio ISTI TAJ COVEK!
Tvom jadnom i bijednom bogu treba USB stik, mom Bogu ne treba. Naravno da kupaš gluposti jer je i samo stvaranje bilo iz ničega.

Mogao je Bog čovjek stvoriti i bez praha, ali ga je stvorio da bi pokazao bliskost prema čovjeku.

Nesto mora biti sacuvano,

To znači da tvoj bog nije svemoguć. Ovo sve ide na FB grupu.

neka informacija, nesto jedinstveno od svake osobe - inace pravis KOPIJU PO SECANJU!

To je dokaz kakva je tvoj predstava o Bogu. Dakle tvoj bog nije svemoguć. Kako je bilo zapisano stvaranje "On reče i postade" tako će biti i vaskrsenje.

Evo citaj u bibliji sta Isus kaze dok umire:

"OCE PRIMI DUH MOJ!"

Ne osporavaš ti mene nego Solomona. Naravno da će reći da primi njegov duh kada On umire, neće valjda reći da primi duh svetog Nauma Ohridskog. Zašto je to rekao, zato što on umire, a ne zato što ide duh Kasper kod Oca.

Kad Stefan umire on govori:

"GOSPODE ISUSE PRIMI DUH MOJ!"

To je dokaz da je Isus Bog, a nije dokaz da je duh Kasper otišao na nebo, naravno pošto si bukvalista ne mislim na crtani lik nego na duh umrlog koji po tebi nastavlja da živi, a po Bibliji nema ni misli, ni emocije, ništa.

Jednostavno ne postoji više.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Šta trenutno bulazni lažni prorok, lažni advent. i lažni hrišćanin.

SVEDOČANSTVO O ISTORIJSKIM DOGAĐAJIMA I LIČNOSTIMA IZ LOZE MIĆIĆ, VEZANO ZA VELIKO DELO PROBUĐENJA CRKVE
Draga Braćo i sestre.
Kao i u predhodnim svedočanstvima, i u ovom novom svedočanstvu želim da iznesem određene pojedinosti vezane za pojedine ličnosti i događaje koji ukazuju na Božje proviđenje i njegov plan za poslednje vreme, i veliko delo probuđenja njegove crkve ostatka, i objavu vesti o Hristovom 2 dolasku u slavi - koji treba da se obave neposredno pre Hristovog 2 dolaska.
Ove pojedinosti i ono što one sadrže - kreirani su sa matematičkom preciznošću, sa ciljem da ukažu - da su događaji sadržani u njima vođeni Božanskom rukom u cilju ostvarenja gore opisanog Božjeg plana.
Ali i na kredibilitet onih koji su pozvani u današnjem vremenu na ovo poslednje Božje delo.
Kao propovednik i vesnik Gospoda Isusa Hrista, i jedan od pozvanih na ovo delo probuđenja crkve ostatka, i objave Hristovog 2 dolaska u slavi - iznosim pojedinosti vezane za mene lično kao odabranog Božjeg vesnika, koje ujedno daju i pečat delu koje obavljam.
Ove pojedinosti vezane su za porodičnu lozu Mićić, iz koje potiče osoba pod imenom Jovan Mićić, pa i moja malenkost.
Jovan Mićić je rođen 1785 godine u Zlatiborskom selu Mačka - Osmansko carstvo, danas Srbija.
Datum smrti je decembar 1844 godine, u 59 godini života.
Otac Jovana Mićića zvao se Gavrilo, čije poreklo vodi iz loze crnogorskog junaka i hajduka Baje Pivljanina.
Dalja autobiogafija nije od bitnijeg značaja, osim radi navedenih geografskih lokaliteta, i samog uvida u ličnost Jovana Mićića.
Jovan Mićić je bio zlatiborski hajduk i jedan od boraca u Prvom srpskom ustanku.
Za vrijeme drugog srpskog ustanka bio je predvodnik Zlatiboraca, a nakon ustanka u Obrenovićevskoj Srbiji, sa titulom kneza rujanskog,serdara užičke nahije i polkovnika užičkog - apsolutistički je upravljao ovim krajem.
Bio je veoma odan dinastiji Obrenovića, a sa Milošem Obrenovićem je bio i veoma prisni prijatelj.
Bio je i pobratim Smail - age Čengića i prijatelj vladike Petra II Petrovića Njegoša.
U svakom pogledu je bio veoma uticajna ličnost tog doba.
Međutim, sa prvim padom Obrenovića, pao je i Jovan Mićić.
Umro je od gladi u zarobljeništvu.
----------------------------
Sami elementi sadržani u ovome što je izneseno o Jovanu Mićiću - ukazuju na gore opisane pojedinosti na početku ovog svedočanstva, i iz njih se izvodi sledeće.
- Ime Oca Jovana Mićića je "GAVRILO"
Ovo je ime jednog od Božjih anđela.
Takođe i asocijacija na Gavrila Principa i početak 1 svetskog rata, o čemu sam pisao u jednom od ranijih svedočanstava.
- Jovan Mićić je bio užički serdar.
Loza Mićića potiče iz Užičkog kraja.
Moj otac je rodom iz užičke požege.
- Datum smrti Jovana Mićića je 12 mesec decembar 1844 godine.
Dvanaest je biblijski broj Hristovih apostola.
1844 je odpočelo Adventno doba, i početak očišćenja nebeske Svetinje, i preadventni ili istražni sud.
Bog je tada podigao Adventni pokret ili crkvu poslednjeg vremen u bibliji nazvana "ostatak semena ženinog" iz otkrivenja 12 poglavlja, koja ima zadatak da objavi čas početka suda Božeg, i skori Hristov 2 dolazak u slavi.
- Jovan Mićić je umro u 59 godini života.
Od smrti prvog vesnika Adventnog pokreta ili crkve ostatka Ellen G White 1915 godine, do mog rođenja kao odabranog propovednika i Božeg vesnika poslednjeg vremena 1974 godine - prošlo je 59 godina. :beee: :beee::roll:
- Ime Jovan asocira na Jovana krstitelja, za koga je Isus rekao 'da je on prorok Ilija onoga vremena.
Ali Isus govori o Ilija koji će se pojaviti u poslednje vreme.
A njega predstavljaju osobe koji su pozvani u današnjem vremenu, da u duhu i sili proroka Ilije objave Božju poruku za probuđenje, i vest o Hristovom skorom 2 dolasku u slavi.
Ove pojedinosti pokazuju, da Bog u svom Božanskom proviđenju i po Božanskom planu - vodi događaje, kako bi se oni ispunili u skladu sa njegovom voljom, u cilju spasenja njegovog naroda, i ovog sveta.
Amin!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
To znači da tvoj bog nije svemoguć. Ovo sve ide na FB grupu.

Bas me briga gde ide tekst, i ti ces ici na odredjeno mesto ako nastavis da maltretiras ljude i pretis..

Da Bogu ne treba nikakav deo coveka da bi ga vratio, se ne slaze ni ASD ni Biblija..

U pismu stoji da svi predaju DUH Bogu, Isus i Stefan kad umiru kazu "BOZE U TVOJE RUKE PREDAJEM DUH SVOJ" ne predaju mu bezlicnu energiju kao sto ti tvrdis. Jer kad bi to tako bilo, onda bi mu se i zivotinjski Duh vracao, a ne samo ljudski!

Zasto mu se ne vraca?

Posto se duh zivitinja ne vraca, to znaci da on direktno pravi razliku izmedju covekovog i zivotinjslog Duha, i da Duh sadrzi ne samo energiju, vec i neophodne informacije za vracanje u zivot!

Drugo, ti ne shvatas izraz SVEMOGUC. To ne znaci da Bog uvek iz nista stvara nesto kao hokus pokus, vec da moze i unapred predvideti nepohodne elemente i napraviti ih. Tako je u coveka usadio DUH, koji ce sluziti ga vrati nazad, jer je unapred predvideo i znao.

A tvoja teologija je besmisao. Suprotno reci VASKRSENJE (sto znaci - ponovno vracanje u zivot), tvoj Bog - PONOVO STVARA COVEKA.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Bas me briga gde ide tekst, i ti ces ici na odredjeno mesto ako nastavis da maltretiras ljude i pretis..

:beee: :beee: :beee:od onolikog teskta uzeo si samo 1 rečenicu.

Da Bogu ne treba nikakav deo coveka da bi ga vratio, se ne slaze ni ASD ni Biblija..

Tvom bogu (naravnom lažnom jer nije Bog) treba USB stik da vrati ljude.

U ovom moram da kažem u crkvi sada u subotu.

U pismu stoji da svi predaju DUH Bogu,

Pa to je duh životni kojeg su svi dobili i koji je isti.

Zeznuo te Solomon i svi ostali.

Isus i Stefan kad umiru kazu "BOZE U TVOJE RUKE PREDAJEM DUH SVOJ" ne predaju mu bezlicnu energiju

:beee::beee::beee:a dobili životnu energiju, pa naravno da predaju kada umiru.

Ne nego će pisati da je zadržavaju. :roll::roll:

Jer kad bi to tako bilo, onda bi mu se i zivotinjski Duh vracao, a ne samo ljudski!

Pa i kod životinja izlazi duh životni. Ne lupaj gluposti nigdje ne piše da se ne vraća niti da se vraća kod životinja.

Zasto mu se ne vraca?
:beee::roll:pa gdje piše da se ne vraća ili da se vraća? Svakako izlazi iz njih kad crknu.

Posto se duh zivitinja ne vraca,
:beee::roll::beee:ti rekao iako niko nije zapisao.

izmedju covekovog i zivotinjslog Duha, i da Duh sadrzi ne samo energiju,
:roll::roll:zeznuo te Solomon.

vec i neophodne informacije za vracanje u zivot!
:beee::beee:ti rekao. A gdje piše u Bibliji.

Drugo, ti ne shvatas izraz SVEMOGUC.
Ovo ide na grupu. :beee::roll:

To ne znaci da Bog uvek iz nista stvara nesto kao hokus pokus, vec da moze i unapred predvideti nepohodne elemente i napraviti ih.
Kao i ovo.

Tako je u coveka usadio DUH, koji ce sluziti ga vrati nazad, jer je unapred predvideo i znao.
:beee::beee::roll::roll:pa to je isti duh kako piše Solomon.

A tvoja teologija je besmisao. Suprotno reci VASKRSENJE (

A ti vjeruješ u REINKARNACIJU. :beee::beee:

tvoj Bog - PONOVO STVARA COVEKA.
Moj Bog je svemoguć za razliku od tvog boga.

Natrag