Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Čekamo igranku
Malo iz FB grupe.
Ne obvezuju nas kršćane zapovijedi iz Starog zavjeta
-----------------
Znači može da se krade, ubija, vara itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Čekamo igranku
Čekamo igranku
Malo iz grupe na FB.
Ne pise da imaju 'Isti Duh'
-----------------
Solomon piše da je isti duh ljudi i životinja. Duh životni.
Tvom jadnom i bijednom bogu treba USB stik, mom Bogu ne treba. Naravno da kupaš gluposti jer je i samo stvaranje bilo iz ničega.Vi nikako da shvatite da je svaki covek neponovljiv, da se ne moze kopirati i vratiti "po secanju" jer to onda ne bi bio ISTI TAJ COVEK!
Nesto mora biti sacuvano,
neka informacija, nesto jedinstveno od svake osobe - inace pravis KOPIJU PO SECANJU!
Evo citaj u bibliji sta Isus kaze dok umire:
"OCE PRIMI DUH MOJ!"
Kad Stefan umire on govori:
"GOSPODE ISUSE PRIMI DUH MOJ!"
To znači da tvoj bog nije svemoguć. Ovo sve ide na FB grupu.
Bas me briga gde ide tekst, i ti ces ici na odredjeno mesto ako nastavis da maltretiras ljude i pretis..
Da Bogu ne treba nikakav deo coveka da bi ga vratio, se ne slaze ni ASD ni Biblija..
U pismu stoji da svi predaju DUH Bogu,
ni Biblija..
Isus i Stefan kad umiru kazu "BOZE U TVOJE RUKE PREDAJEM DUH SVOJ" ne predaju mu bezlicnu energiju
Jer kad bi to tako bilo, onda bi mu se i zivotinjski Duh vracao, a ne samo ljudski!
pa gdje piše da se ne vraća ili da se vraća? Svakako izlazi iz njih kad crknu.Zasto mu se ne vraca?
ti rekao iako niko nije zapisao.Posto se duh zivitinja ne vraca,
zeznuo te Solomon.izmedju covekovog i zivotinjslog Duha, i da Duh sadrzi ne samo energiju,
ti rekao. A gdje piše u Bibliji.vec i neophodne informacije za vracanje u zivot!
Ovo ide na grupu.Drugo, ti ne shvatas izraz SVEMOGUC.
Kao i ovo.To ne znaci da Bog uvek iz nista stvara nesto kao hokus pokus, vec da moze i unapred predvideti nepohodne elemente i napraviti ih.
pa to je isti duh kako piše Solomon.Tako je u coveka usadio DUH, koji ce sluziti ga vrati nazad, jer je unapred predvideo i znao.
A tvoja teologija je besmisao. Suprotno reci VASKRSENJE (
Moj Bog je svemoguć za razliku od tvog boga.tvoj Bog - PONOVO STVARA COVEKA.
Tvom bogu
i kod životinja
.
A gdje piše u Bibliji.
Moj Bog je svemoguć za razliku od tvog boga.
Nemojte ovo komentitrati, samo se Bogu pomolite za ovakve nesretnike.