Promijena kriterijuma Božje Crkve i izgovori za zablude

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Tacno, formalno je prihvatio pojedine istine, ali nije doziveo zivo iskustvo sa Bogom, jer ga nije trazio, i zato je napustio istinu jer je sotona ukrao to seme iz srca koje je bar formalno bilo posejano, i iz tog razloga nije rodilo roda, jer nije bilo ni kise ( Svetoga Duha ), da zalije to seme zivom vodom kako bi donelo roda.
Jednostavno, nije sebe predao Bogu.

Zar ovaj stih ne stoji zbog toga.

Osija 8,12Napisah mu velike stvari u zakonu svom; ali mu se čine kao nešto tuđe.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sta mene briga sta vi pisete o meni, mozete reci i da sam sam sotona...

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Bas zato što ste promijenili kriterijume iz Biblije Bog vas milostivo opominje preko biča.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Zato sto Bog obozava nemacke protestante,

Bog ne obožava nikog.

dao nam bič u ruke da vas porazimo u II svetskom ratu!

Više smo mi bili poraženi u ob rata izgubili toliki svijet našom krivicom (neprosvijećenošću).

A vi ste promijenili sve kriterijume koji su u Bibliji i onda sebi našli izgovore za zablude, a punite bolnice zbog srčanih udara od svinje jer je Bog navodno svu hranu očistio.

Takavi su vam svi izgovori. Ma može i to to je bilo samo u SZ to više ne važi.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Hitler nije bio protestant vec satanista.

Procitaj knjigu o Adventisti koji je za vreme drugog svetskog rata doziveo iskustva sa Bogom, i spasio jedno celo selo jevreja od opsade nacista.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Kazem da me bas briga..

Pa samim tim što si se žalio dokazao si da te bilo briga.

Procitaj knjigu o Adventisti koji je za vreme drugog svetskog rata doziveo iskustva sa Bogom, i spasio jedno celo selo jevreja od opsade nacista.

U pravo Bog i dozvoljava nevolju da bi se pokazao ko je pravi hrišćanin, a ko nije i to kod svake denominacije, ali i sam neodlazak u rat nije mjerilo pobožnosti.

Mnogi su licemejri pa ne idu u rat, ali im mržnja ostaje u srcu.

I dalje mrze druge.

zato su JS, PC, RKC i sve ostale (osim AC) promijenile kriterijume da bi sebi umrili savjest.

Tako recimo JS ne nose oružje, jer ne polaze od motiva, nije grijeh nositi oružje nego ga upotrijebiti u zločinu, a nije upotrijebiti u nužnoj odbrani radi zaštite bližnjih i sebe, to je dokaz fanatizma, jer ako ja ne nosim oružje radi toga da se dokažem kako sam pravedan onda je to dokaz da ja ne poznajem motive srce i nemam vjeru.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Hitler nije bio protestant vec satanista.

Protestanti nisu bili satanisti pa su ga podrzali. Isli su u rat za njega. Ko da ja ne znam ko je hitler, svasta!

Pa samim tim što si se žalio dokazao si da te bilo briga.

U pravo Bog i dozvoljava nevolju da bi se pokazao ko je pravi hrišćanin, a ko nije i to kod svake denominacije, ali i sam neodlazak u rat nije mjerilo pobožnosti.

Mnogi su licemejri pa ne idu u rat, ali im mržnja ostaje u srcu.

I dalje mrze druge.

zato su JS, PC, RKC i sve ostale (osim AC) promijenile kriterijume da bi sebi umrili savjest.

Tako recimo JS ne nose oružje, jer ne polaze od motiva, nije grijeh nositi oružje nego ga upotrijebiti u zločinu, a nije upotrijebiti u nužnoj odbrani radi zaštite bližnjih i sebe, to je dokaz fanatizma, jer ako ja ne nosim oružje radi toga da se dokažem kako sam pravedan onda je to dokaz da ja ne poznajem motive srce i nemam vjeru.
Aha sad su motivi u pitanju.
Sad ti vise ne vazi pravilo da se rodovi poznaju na nivou drzava. Jos ces kazati da to pravilo za nas vazi a za vas ne vazi. Ili skreces temu da izbegnes da su po tvom merilu i protestanti zlocinci.

Poslednja izmena:
Natrag