VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Nisi pisao, vec zahvaljivao onima koji su to pisali, i stosta drugo.
Ja nisam nigde napisao NA VATIKANSKIM PRINCIPIMA, vec na principima masonerije.
A takva Amerika koja je u pocetku ispoljavala slobodoljubive karakteristike, ona ce po bibliji u poslednje vreme progovoriti kao zver, odnosno papstvo.
Sto se tice ostalog, dao sam odgovor, a on glasi;
--------------------------------------------------------------------
''U vezi ovoga sam napisao "da je slučaj kod tradicionalnih crkava drugačiji iz tog razloga - jer te crkve imaju ogroman uticaj na vlasti, i čak one vode državnu politiku, i vlast u velikoj meri konsultuje crkvu, i u njeno ime ratuje, i vodi politiku.
U većinski protestantskim zemljama to nije slučaj, a upravo sam dao primer Amerike''
-------------------------------------------------------------------
Ako se uzme u obzir da uglavnom tradicionalne crkve propagiraju verski rat kao dopustiv, kao i sluzenje vojnog roka, i slobodu bavljenja politikom, onda je logicno zakljuciti ko u Amrici glasa, i podrzava politiku onih koji su na vlasti.
To su Katolici, i 15000 000 iz rugih vera, kao i ateisti
STATISTIKA;
SAD STANOVNIKA AMERIKE 315.498.000 KATOLIKA 75.404.02
Od 2012 godine protestanti su manjina u odnosu na katolike.
Ne racunajuci oko 150 000 000 drugih vera i ateista.
Ja nisam nigde napisao NA VATIKANSKIM PRINCIPIMA, vec na principima masonerije.
A takva Amerika koja je u pocetku ispoljavala slobodoljubive karakteristike, ona ce po bibliji u poslednje vreme progovoriti kao zver, odnosno papstvo.
Sto se tice ostalog, dao sam odgovor, a on glasi;
--------------------------------------------------------------------
''U vezi ovoga sam napisao "da je slučaj kod tradicionalnih crkava drugačiji iz tog razloga - jer te crkve imaju ogroman uticaj na vlasti, i čak one vode državnu politiku, i vlast u velikoj meri konsultuje crkvu, i u njeno ime ratuje, i vodi politiku.
U većinski protestantskim zemljama to nije slučaj, a upravo sam dao primer Amerike''
-------------------------------------------------------------------
Ako se uzme u obzir da uglavnom tradicionalne crkve propagiraju verski rat kao dopustiv, kao i sluzenje vojnog roka, i slobodu bavljenja politikom, onda je logicno zakljuciti ko u Amrici glasa, i podrzava politiku onih koji su na vlasti.
To su Katolici, i 15000 000 iz rugih vera, kao i ateisti
STATISTIKA;
SAD STANOVNIKA AMERIKE 315.498.000 KATOLIKA 75.404.02
Od 2012 godine protestanti su manjina u odnosu na katolike.
Ne racunajuci oko 150 000 000 drugih vera i ateista.