Promašaji Adventne crkve

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Naravno da nećemo od ćerki kurvi čuti identet ove kurve.

Ovde su neki učesnici na formu prolpali gore od crkvenog zvona
Jedino Adventisti Sedmog dana verno govore svim narodima ove Božje opomene!
Da jedino vi imate krivi nauk o vjeri ,i slušate onu kako se ono zove sa kristalnim zubima
Od kad je svijeta i vijeka , loši i griješni ljudi zavide vjerujućim ljudima u Krista , avjerujući zahvaljuju KRISTU. Hebr 2,17-18) „A mi ti zahvaljujemo, Gospodine Isuse, jer si vjeran Bog i osjećaš s nama.”

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ko hoće da tvori Božju volju on će razumeti istinu. Neće je napadati.

Ministre...tebe programirali da lepiš slike i pišeš parole.
Pobeže ti od onih pitanja i ja razumem biće da si i ti samo neki adventistički pripravnik koji tek treba da se dokaže jer nebi lepio slikovnice i tuc-muc pisao parole proleterijata na javnom mestu.
Iz ove tvoje parole iznad vidimo da tebi uopšte nije stalo do istine.
Reci ti tvojim programerima da drugi put ubace više sadržaja jer zvučiš kao prolupala mašina.

Ti si pametan čovek to je očigledno zato i dalje čekam odgovore na onih deset pitanjca,ovi tvrde suprotno od mene ali ja ipak kažem PAMETAN JE.
Slušamo sudijo:

PS-izvini iz koje bolnice su ti oni likovi gore?
Evo čestitka sa moje strane i reci mi čiji je ono znak na kraju,ti si dobrica pa ćeš reći jel da?
https://archive.org/stream/InMemoriam-Mrs.E.G.White/InMemoriamEGWhite#page/n0/mode/2up

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Jel neko video onog sudiju?
Pobeže nesreća ...šteta,a vidi se da je veoma inteligentan to majka više ne rađa jedino krava može da oteli.
Uvek se raznežim kad vidim taj blago-teleći pogled.
Toliko sam želeo da mi stručno lice poput sudije ili one nesreće Blagoja kaže čiji je ono znak na kraju gornje svesčice.
To su veoma mudre glave zato i nisu za jedan par nogu.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sram te bilo Taramana, kako govoriš ovde na forumu o ljudima, verujem da si tako i sa ljudima na svakom mestu.

Izvini se lepo čoveku, i budi uljudan.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Sram te bilo Taramana, kako govoriš ovde na forumu o ljudima, verujem da si tako i sa ljudima na svakom mestu.

Izvini se lepo čoveku, i budi uljudan.

Gde ti vidiš ČOVEKA ...ja ponovo pogledam na sliku i taj blago teleći pogled vidim i livadu pored njihali čoveka nema na toj slici.
Misliš na ove uvrede: ,,veoma inteligentan,, ,,stručno lice poput sudije,, ,,veoma mudre glave,, eto,ponekad preteram iako nisu ništa od rečenog ali kako reći čoveku da je glup i da je laik prazne glave...neide,zato mu rekoh u superlativu.

Ako ti ovde vidiš čoveka javi ja ne vidim.

images

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nažalost, u ovim kravama vidim veće ljude od samih ljudi, to je paradoks izražen u rečima nekog filozofa koji se obratio drvetu sa rečima "TI SI JEDINO BIĆE SA KOJIM MOGU DA RAZGOVARAM KAO SA ČOVEKOM" ili sličnim "ZA ŽIVOTINJE PREDSTAVLJA UVREDU REČI ZA ČOVEKA DA JE ŽIVOTINJA"

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Vidiš da se slažemo zato ja više poštujem stoku od lažnih učitelja.
Jeste uvreda za životinju reći da je čekalac jer ona zna ko joj je Stvoritelj.
Postoji pokret koji glumi stoku želeći se prikazati dobrima zbog paše ali mi vidimo da oni i pored reklame biljne hrane i dugovečnosti oni nikad ne mogu dostići stoku i ostaće loši glumci.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ko hoće da tvori Božju volju on će razumeti istinu. Neće je napadati.

Имаш ли још какву паролу?
Док ти бежиш замисли она питања те прогањају и вичу да ништа незнаш ја кажем НИЈЕ ТАЧНО ПАМЕТАН ЈЕ ОН ЧОВЕК САМО ГА САД НЕШТО НЕ ИДЕ.

1.Zašto su neprijatelji spalili proroke?
2.Zašto dan u koji se praznuju Duhovi mutira u žig zveri?
3.Od koje do koje godine nije bilo smrti jer je bežala (onih 150 godina)?
4.Od kad Turci imaju repove i krilate konje?
5.Zašto anđeo nenosi lanac u ruci već okolnosti?
6.Gde će Gospod baciti SAD?
7.Ko menja vremena i zakone osoba ili kontinent?
8.Koliko rogova imaju SAD a koliko rimsko carstvo i šta su rogovi u rimskom carstvu?
9.Zašto ne krstite u IME JEHOŠUE već u titule?
10.Šta znači ,,jer je SVAKO STVORENJE Božje dobro jer se osvećuje rečju i molitvom?

Natrag