UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
čisti nevjernici , i vračari , nemate pojma kao i vaša proročnica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da drugi deo proroštva od stihova 14-21 ukazuje na tursku invaziju tj. šesti pečat. Peti je arapska invazija i šesti turska.
Pozdrav.
čisti nevjernici , i vračari , nemate pojma kao i vaša proročnica
Taramana je potpuno promasio tumacenje otkrivenja.
Taramana, pecati nisu isto sto i trube, i ne desavaju se u istom istorijskom trenutku, vec jedni za drugim, ili nakon njih, i u nekim slucajevima se preplicu, odnosno idu paralelno
Trube su istorijski dogadzaji koji se desavaju do jednog odredzenog istorijskog trenutka, pre seste i sedmog pecata.
Evo dokaza da pecati nisu trube;
''I peti anđeo zatrubi, i videh zvezdu gde pade s neba na zemlju, i dade joj se ključ od studenca bezdana'' otkrivenje 9. 1
''I šesti anđeo zatrubi, i čuh glas jedan od četiri roglja zlatnog oltara koji je pred Bogom'' otkrivenje'' otkrivenje 9. 13
Dakle, to je Taramana tvoj potpuni promasaj u tumacenju, na osnovu koga osudzujes druge, a u stvari sudis samom sebi.
Gresis Jovane.
Sesti pecat je sadasnjost.
Peta i sesta truba je proslost, i sve u njemu sto se tice Arapa i Turaka je stvar proslosti.
Antonija, ne veruj ljudima, to je moj savet, jer Taramanin promasaj je ocigledan, a ti poklanjas poverenje onome koji nikakve veze nema sa pismom, niti istinom zapisanom u njemu.
Gresis Jovane.
Peta i sesta truba je proslost, i sve u njemu sto se tice Arapa i Turaka je stvar proslosti.
Gresis Jovane.
Pogrešiliste vas obojica . Jabivas nazvala samovoljni tumači Biblije . Povašem tumačenju na planeti Zemlji ni trava više ne raste . Isus jasno kaže daće jednog dana opet doći k nama da rasudi štosmo učinili od njegove ljubavi : "I vidjet će te Sina čovječjega kako dolazi na oblacima nebeskim sa silom i velikom slavom" U vjerovanju molimo :" I opet će doći sa slavom suditi žive i mrtveTačno, pogrešio sam. Mislio sam na 6-tu trubu a ne pečat. Izvinjavam se......
Dakle šesta truba označava tursku invaziju a šesti pečat je nešto drugo. Pozdrav.
Taramana, ti nisi nikada citao bibliju.
Pogrešiliste vas obojica . Jabivas nazvala samovoljni tumači Biblije . Povašem tumačenju na planeti Zemlji ni trava više ne raste .Gle što KRIST veli:" Ali ja ću se vratiti pri kraju, a sa mnom će doći Enoh i Ilija, i mi ćemo svjedoćiti protiv loših čiji će kraj biti proklet". Pošto je tako govorio Isus proli suze, našto njegovi učenici glasno zaplakaše, i podigoše svoje glasove govoreći: "Oprosti, o Gospode Bože i imaj milosti nad svojim nevinim slugom". Isus odgovori: "Amen, amen".
Smo se vi igrajte sa svojim vračanjem
Najveća zamka i opasnost krije se u iskrivljavanju istine. Moramo biti oprezni, budni, moramo znati razlikovati.
Isus jasno kaže daće jednog dana opet doći k nama da rasudi štosmo učinili od njegove ljubavi : "I vidjet će te Sina čovječjega kako dolazi na oblacima nebeskim sa silom i velikom slavom" U vjerovanju molimo :" I opet će doći sa slavom suditi žive i mrtve
Ispravila POZDRAV ija se slažem stobobAntonija, gde to piše? U jevanđeljima i poslanicama to ne nađoh.....